Opening nieuwe vestiging Anne&Max in Utrecht

Op vrijdag 28 juni opent Anne&Max feestelijk de 2e huiskamer in Utrecht. In deze vestiging kan je 7 dagen per week terecht voor een vers, gezond, huisgemaakt, veelal biologisch ontbijt, koffie, lunch en borrel. Omdat we jou graag met deze huiskamer willen laten kennis maken, nodigen we je uit voor de opening.

De Burgemeester Reigerstraat ligt in de wijk Oudwijk. De beste manier om bij de nieuwe vestiging te komen is om de oude spoorwegovergang over te steken, drie keer flink door te trappen en dan vind je aan de rechterkant de nieuwste Anne&Max vestiging. Het pand waar vroeger bloemist Hessing in zat heeft een volledige transformatie ondergaan en voelt en ziet er nu uit als de huiskamer in de stad.

De nieuwe vestiging zal worden gerund door Martine Bakker. Met het starten van een Anne&Max vestiging in Utrecht komt een langgekoesterde droom voor haar uit. Zij wil met Anne&Max Burgemeester Reigerstraat een plek creëren waar de gast zich thuis voelt, kan ontspannen, genieten, lachen en ontmoeten.
 

Bekijk ook