Anne&Max opent haar deuren in Breda

De 14e vestiging van Anne&Max zal open gaan op zaterdag 2 februari in Breda. Het pand aan de Wilhelminastraat, waar vroeger Elgam zat, heeft een metamorfose ondergaan.
 
“Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in onder andere Ethiopië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken”, legt een woordvoerder van de franchiseformule uit. 

“De vestiging in Breda zal worden gerund door Wouter en Emiel. Echte horeca tijgers en gastheren in hart en nieren, die er alles aan zullen doen om het de gast naar hun zin te maken. Het is hun missie om van Anne&Max dé huiskamer van de stad te maken. Ze willen hun gasten blijvend verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd. Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe vestigingen op de planning”, aldus de woordvoerder.

Bekijk ook