De Anne&Max film over het thuisgevoel en gastvrijheid

Anne&Max kondigt de lancering aan van een inspirerende korte film die de essentie van hun visie en gastvrijheid vastlegt. Deze film, gemaakt in samenwerking met Executive producer Collin Maas en regisseur Johan Kramer van Film Productiemaatschappij Holy Fools, belicht de uiteenlopende ervaringen van de gasten van Anne&Max. 

Het concept van de film is geboren uit de dagelijkse ochtendbezoeken van Collin Maas, die al sinds 2006 bij de eerste Anne&Max in Haarlem komt voor zijn koffie. "Het heeft me altijd interessant geleken om voor Anne&Max een merkfilm te maken, maar daar waren ze, met één filiaal, toen natuurlijk nog niet aan toe." Naarmate de tijd verstreek en Anne&Max groeide binnen Nederland, bleef Maas in gesprek met oprichter Wobbe van Zoelen over de realisatie van dit project. "Achttien jaar, bijna dertig filialen en een paar honderd latte’s verder, hebben we een mooie merkfilm mogen maken," aldus Maas. Aangetrokken door de warme, huiselijke sfeer en de planeetaardige waarden van de koffieketen, besloot Maas deze ervaringen te vertalen naar het grote scherm. 

Met deze film laat Anne&Max zien hoe divers en veelzijdig hun gasten zijn en dat iedereen zich hier thuis voelt. "We hopen dat deze film zal bijdragen aan het versterken van het merk Anne&Max en hoe we om moeten gaan met de planeet. Veel merken zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de planeetaardige visie van Anne&Max," voegt Maas toe.  

De korte film is een viering van het succes van Anne&Max: een huiskamer in de stad waar iedereen welkom is, ongeacht wie je bent of wat je meemaakt. Gasten kunnen er terecht om te vieren, lief te hebben, te werken, te ontspannen, te focussen, dag te dromen, of gewoon op te laden, wetende dat alles met zorg en aandacht is uitgekozen. Zonder de verhalen van gasten, zou Anne&Max niet zijn wat het nu is. 

De productie van de film was een samenwerkingsverband met talent uit de commercial film industrie; oa, Regisseur Johan Kramer, Executive Producer Collin Maas, Producer Elles Markx, Camera Katja Van Den Broeke, Gaffer Zen Bloot, Camera assistanten Friso Pas & Vincent Geijsel, Styling Ramona Hawley, Visagie Faisa Sontodimedjo, Production Manager Julia Oosterwegel en Production Assistant Alyssia Lapere. Editor Annelien Van Wijnbergen, Grading Gary Grade, Muziek Marcel Walvisch, Compositing Ton Habraken.
 

De film is nu te zien op de sociale mediakanalen van Anne&Max!

Meer weten over franchisen bij Anne&Max? Klik hier!