Tubz franchise in Nederland

  Tubz Europe is een bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen en exploiteren van verkoopautomaten. Deze automaten zijn gevuld met diverse lekkernijen zoals snoep, chips en hartige snacks. Ze zijn voornamelijk te vinden in horeca-, bedrijfs- en recreatiegelegenheden. De formule is oorspronkelijk opgezet in Engeland in 2013 en heeft daar groot succes gekend, met een netwerk van meer dan 30.000 Tubz automaten in Engeland en Ierland. Geïnspireerd door dit succes is de formule geïntroduceerd in Nederland, waar inmiddels meer dan 1000 automaten in bedrijf zijn, in samenwerking met franchisenemers.

  Franchisenemer worden bij Tubz Europe

  Een van de kernkwaliteiten van Tubz Europe is de continue focus op de ontwikkeling, innovatie en verbetering van hun verkoopconcepten. Door deze inspanningen blijft het aanbod aantrekkelijk en actueel. Mensen die geïnteresseerd zijn in samenwerking met Tubz als franchisenemers kunnen rekenen op verschillende voordelen. Zo is het mogelijk om vanaf de eerste dag inkomsten te genereren. Flexibiliteit in werkuren en regio zijn andere aantrekkelijke aspecten. De investerings- en bedrijfskosten zijn relatief laag, waardoor de formule toegankelijk is voor zowel fulltime als parttime ondernemers.

  Wat Tubz Europe biedt aan Franchisenemers

  Voor diegenen die altijd al de droom hadden om een eigen bedrijf te starten, biedt Tubz Europe een laagdrempelige manier om dit te realiseren. De franchisenemers krijgen een compleet pakket dat alles bevat om een succesvolle onderneming te starten. Dit omvat niet alleen de Tubz automaten, standaarden en voorraad vulling, maar ook marketingmaterialen zoals bestellijsten, flyers en visitekaartjes voor een professionele uitstraling. Een Tubz poloshirt wordt ook verstrekt om het plaatje compleet te maken. Tubz Europe biedt ook uitgebreide verkoop- en technische trainingen. Daarnaast krijgen franchisenemers advies over de meest effectieve manieren om hun locaties winstgevend te maken. Dit complete pakket maakt Tubz Europe een interessante optie voor iedereen die op zoek is naar een franchisemogelijkheid met bewezen succes en groeipotentieel.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2017
  Aantal vestigingen
  35
  Waarvan franchise
  35
  Benodigd eigen vermogen
  €4.295