Tubz franchise in Nederland

TUBZ automaten zijn de nieuwe generatie vendingautomaten: ze bevatten een grote range heerlijke hartige en/of zoete producten in verpakte cups die zó zijn ontworpen dat ze er niet alleen aantrekkelijk uitzien maar er ook voor zorgen dat het product vers blijft. De torens werken volledig mechanisch waardoor ze overal geplaatst kunnen worden.

Franchisenemer worden bij Tubz Europe

Tubz franchise is een uitstekende keuze voor iedereen die direct wil starten met een eigen succesvolle onderneming binnen een bewezen concept.
Wij hebben betaalbare franchisemogelijkheden samengesteld die uitstekende zakelijke mogelijkheden bieden. 
Je kiest een pakket en kunt direct van start!

Bundel 10: € 3.499
Bundel 25: € 7.995
Bundel 50: € 15.495
Bundel 100: € 29.490

Wat ga je doen

Als je het franchisepakket hebt ontvangen ga je de automaten plaatsen op de door ons aangeleverde locaties. Na 2-3 weken ga je terug om de automaten bij te vullen en cash geld uit te nemen. Je begint dus cash geld te verdienen vanaf dag één!

De voordelen

In tegenstelling tot andere soorten ondernemingen ben je als Tubz franchise ondernemer volledig eigenaar van alle voorraad, snacktorens en accessoires: geen franchise fees, royalties of andere kosten en een direct zichtbaar rendement op je investering.
Wij werken niet met afgebakende regio’s zodat je alle gelegenheid hebt om uit te breiden.

De kosten voor het starten van een Tubz franchise zijn minimaal: je hebt geen bedrijfspand of personeel nodig. Zonder hoge vasten lasten kun je met een kleine investering al vanaf dag één puur cash inkomen gaan verdienen.

Al onze franchise pakketten zijn all-inclusive en bevatten alles wat je nodig hebt om een succesvolle Tubz vending franchise te beginnen en vanaf dag één geld te gaan verdienen. Dit krijg je:

•    Towers en stands
•    Voorraad voor je Towers
•    Plaatsingslocaties voor je Towers
•    Gepersonaliseerde Tubz visitekaartjes
•    Volledig trainingspakket
•    Doorlopende ondersteuning en advies
•    2 jaar garantie op de Towers en toebehoren

Interesse?

Als je Tubz franchisenemer wilt worden of aanvullende informatie wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@tubzeurope.nl of bel via 040 8416789 (voor België: +31 40 8416789. Of laat direct je gegevens achter via het contactformulier op onze website: tubzeurope.nl/contact-us/

 

Tubz is de nummer 1 in het franchisen van snoepautomaten

Automaten en locaties

Het franchiseconcept is heel transparant. De ondernemer neemt een ‘bundel’ af van Tubz, bestaande uit een aantal automaten met toebehoren, een voorraad capsules met snoep, snacks of cadeautjes en bedrijfskleding. En niet te vergeten: de ondernemer hoeft zelf niet te zoeken naar locaties. Tubz selecteert, in het verzorgingsgebied dat de ondernemer wil bedienen, net zo veel geschikte locaties als het aantal automaten in de bundel. Tubz regelt ook de toestemming van de eigenaar van de locatie.

Baudoin: “Dat zijn altijd plaatsen waar veel mensen komen en die kansrijk zijn voor een goede verkoop. Denk aan wachtruimtes, zwembaden, biljartcentra, cafés, jachthavens, cafetaria’s, garages. Er moet wel supervisie op de automaten zijn.” In Engeland bleek dat de franchisenemers het lastig vonden om zelf plaatsen te vinden voor die automaten. “Tubz zoekt daarom voor de franchisenemer geschikte locaties en regelt het contact met de eigenaar van die locatie.” De ene plek is die andere niet, natuurlijk. Als een plek in de eerste maand slecht loopt kan de automaat ergens anders worden geplaatst. 

De automaten, en het concept, moesten iets worden aangepast aan de Nederlandse markt. Baudoin: “In Engeland betaal je 1 pond. De slogan is daar: ‘It's clear, it's round, it's 1 pound’.
Een munt van 1 euro is minder waard dan een pond. Dus wij hebben besloten grotere cups te maken met een verkoopprijs van 2 euro. De apparaten zijn daarvoor aangepast.”

Om de 2 of 3 weken

Het werk als franchisenemer is eenvoudig. Je plaatst de automaten op de locatie en gaat eens in de 2 of 3 weken er naar toe om de automaat bij te vullen en de opbrengst er uit te halen. Ter plekke draag je 20% van de opbrengst af aan de locatie waar de automaat staat. Dat is alles. “Franchisenemers hoeven geen commissie aan ons af te dragen, geen fee te betalen. Ze zijn wel verplicht om de artikelen bij Tubz te bestellen.” Denk aan bijvoorbeeld Haribo of Maoam snoep, Pringles, worstjes of nootjes.

Tubz is de eerste die dit type vending-automaten, die geen elektriciteit nodig hebben, als franchise exploiteren. Baudoin: “Er zijn wel franchiseconcepten met van die grote kasten met snoep, frisdrank en dergelijke. Die zijn veel duurder, hebben een grotere locatie nodig met elektriciteit, moeten ook meer omzet maken om rendabel te zijn.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2017
Aantal vestigingen
32
Waarvan franchise
31
Eigen vermogen
€ 3.499