Bent u horecaondernemer en heeft u behoefte aan financiering?

Bent u een gedreven, gepassioneerde horecaondernemer en heeft u behoefte aan financiering voor verwezenlijking van uw plannen? 

Horeca Crowdfunding Nederland financiert horecazaken in de vorm van leningen. Of het nu gaat om herfinanciering van uw bancaire lening, een lening voor uw uitbreidingsplannen of extra werkkapitaal; wij gaan voor u aan de slag! 

Bekende horecazaken gingen u voor zoals SUMO, La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Dudok, Wok To Go en 2-sterrenrestaurant TRIBECA. Ons crowdfunding platform financierde al meer dan 20 miljoen euro en beschikt over een netwerk van bijna 5.000 investeerders. Het is daarmee het grootste financieringsplatform in de horeca. Naast het vervullen van uw financieringsbehoefte, creëert u met crowdfunding ook direct ambassadeurs voor uw horecaconcept. 

Vraag eenvoudig uw lening aan via www.horecacrowdfunding.nl/lenen en u krijgt  binnen enkele dagen uitsluitsel of wij u kunnen financieren.

Lees meer over:
Keimpe Tuinenga Keimpe Tuinenga
Managing Partner

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horecabedrijven. Via dit platform lenen investeerders geld uit aan gepassioneerde horecaondernemers, in ruil voor rendement.

Stel je vraag aan Keimpe Tuinenga
CAPTCHA