Nedflex Uitzendbureau

Een groot deel van alle vacatures wordt ingevuld door uitzend- en payrollkrachten. Binnen deze branche is Nedflex één van de snelst groeiende en meest vernieuwende spelers. 

Nedflex heeft ruim 27 jaar ervaring in de uitzendbranche en is partner van circa 40 uitzendondernemers, waarvan een deel als franchisenemer onder onze naam actief is. Binnen die samenwerking zorgen wij ervoor dat uitzendondernemers gewoon kunnen ondernemen. Zij richten zich op het genereren van omzet, wij doen de rest. Dankzij onze ontzorgende manier van werken en onze flexibele opstelling, hebben Koninklijke Horeca Nederland en LTO Arbeidskracht Nedflex geselecteerd als partner. Daarnaast zijn wij topleverancier van RECRON.

Wij zijn lid van de ABU, zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, beschikken over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en wij zijn tevens VCU gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen en gedragsregels van de bond, dat wij veilig en juridisch correct werken en dat wij optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.

Til uw onderneming naar een hoger plan

Overweegt u te beginnen als uitzendondernemer? Dan bieden wij u de gelegenheid om een vliegende start te maken. Bent u al actief in de branche? Dan helpen wij u om uw onderneming naar een hoger plan te kunnen tillen. Partners van Nedflex profiteren van onze ontzorgende backoffice ondersteuning, onze naamsbekendheid en kennis. Als franchisenemer van Nedflex hoeft u niet te investeren en kunt u zich volledig richten op het plaatsen van zoveel mogelijk mensen - en dus op het maken van winst. Wij verzorgen de backoffice, wijzen u op kansen in de branche en informeren u doorlopend over belangrijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Wat is de meerwaarde van Nedflex? Wat krijg ik bij Nedflex, dat ik niet bij een andere organisatie krijg? Een terechte vraag. Onze extra’s:

 • Juridische ondersteuning
 • Marketingsupport
 • Vakinhoudelijke training (ARTRA)
 • Deelname aan workshops en seminars
 • Uw marge 100% voorgefinancierd
 • Presentatiemateriaal (gevelreclame, logo, briefpapier, visitekaartjes)

Nedflex Franchise als partner

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Franchise, kiest voor een partnerschap. Als partner denken wij met u mee. We geven u advies over de flexbranche, arbeidsrecht en marketingvraagstukken. Ook verbinden wij onze 35+ partners graag met elkaar en betrekken we hen waar mogelijk bij initiatieven die wij, al dan niet in samenwerking met de brancheverenigingen waarvan wij partner zijn, ontplooien.

De samenwerking in het kort

 • Via Nedflex bent u volledig gecertificeerd ABU-lid
 • U zendt uit onder een gevestigde naam
 • Correct debiteurenbeheer
 • Lonen per week of vierwekelijks voorgefinancierd
 • Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premies
 • Uw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd

Uitzendbureau onder uw eigen naam starten?

Start u liever een uitzendbureau onder uw eigen naam? Kies voor onze White Label constructie. U profiteert van een lagere instapfee en kunt indien gewenst ook vanuit huis werken. Vraag naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1995
Aantal vestigingen
52
Waarvan franchise
8
Entreegeld
€ 3.000
Jaarlijkse fee
2,8%