Marquardt Küchen

  Marquardt Küchen is opgericht in 1991 door Michael Marquardt. Het idee was om kwaliteitskeukens met graniet betaalbaar te maken voor iedereen. Inmiddels heeft Marquardt deze focus verlegd van graniet naar stenen werkbladen in het algemeen, wat ook terugkomt in de pay-off: ‘Dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen’. Bij Marquardt Küchen staat samenwerken met de klant centraal. Marquardt Küchen zorgt dat de wens van de klant perfect wordt vertaald naar een kwaliteitskeuken, rechtstreeks vanuit de steenfabrieken in Duitsland.

  Focus op kwaliteit

  Marquardt Küchen is gericht op stijlvolle keukens in het midden- en hogere segment. Ze werken alleen samen met premium merken uit Nederland en Duitsland. Wat hen onderscheidt, is dat ze hun eigen steenfabriek in Duitsland hebben. Hierdoor zijn ze in staat om volledige transparantie te bieden over hun prijzen. Bij Marquardt Küchen geloven ze in eerlijke prijzen en open communicatie. Ze zetten zich in om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen door hen te voorzien van diepgaande vakkennis en goed onderbouwde argumenten.

  Een persoonlijke aanpak

  Bij Marquardt Küchen is er één vast aanspreekpunt voor elke klant. Van het inmeten tot het monteren en van oplevering tot service, alles wordt beheerd en gecoördineerd vanuit de winkel zelf. Dit zorgt voor een persoonlijke en gerichte aanpak, waarbij de klant zich altijd gehoord en ondersteund voelt.

  Franchisen bij Marquardt Küchen

  Marquardt Küchen biedt ondersteuning op verschillende fronten:

  Financieel: Marquardt Küchen helpt bij het opstellen van een financiële begroting en brengt franchisenemers in contact met financiële partners.

  Locatie: Wat betreft de locatie, krijgen franchisenemers bij Marquardt Küchen de mogelijkheid om ofwel een bestaande locatie over te nemen of een nieuwe plek te openen. Daarnaast staat het bedrijf klaar om begeleiding te bieden en maakt het gebruik van haar uitgebreide netwerk om te assisteren

  Indelen winkelruimte en concept toepassen: Marquardt Küchen begrijpt het belang van de persoonlijke inbreng van potentiële franchisenemers in hun nieuwe zaak. Ze bieden ondersteuning bij het optimaliseren van de winkelruimte en het inrichten ervan, rekening houdend met de uniforme uitgangspunten van het merk.

  Trainingen: Er worden regelmatige trainingen aangeboden om franchisenemers vertrouwd te maken met het verkoopconcept, de producten en de beste manieren om klanten te ondersteunen.

  Bestelsysteem en boekhouding: Ze voorzien de franchisenemers van de nodige hulpmiddelen en ondersteuning op het gebied van boekhouding en bestellingen, inclusief het gebruik van gespecialiseerde software voor de keukenbranche.

  Marketing in- en outstore: Marquardt Küchen werkt nauw samen met een marketingbureau om alle marketingactiviteiten te beheren, van in-store tot online en op straat.

  Franchise overleg: Elke drie maanden komen alle ondernemers bij elkaar om met elkaar te bespreken over hoe het gaat en om elkaar verder te helpen. De locatie wisselen ze af, maar de voorkeur gaat uit naar een van de showrooms.

  Onderscheidend van de concurrentie

  Wat Marquardt Küchen echt onderscheidt, is hun benadering. Ze streven niet naar kortingen, maar naar transparante en eerlijke prijzen. Ze verkopen niet alleen een keuken, maar de sfeer, het gemak en de eigenschappen die samengaan met een nieuwe keuken. Klanten kunnen altijd rekenen op een vast aanspreekpunt gedurende het hele proces.

  Wie zoekt Marquardt Küchen?

  Marquardt Küchen verwelkomt ondernemers met diverse achtergronden. Of iemand nu veel ervaring heeft in de keukenbranche of gewoon gepassioneerd is om mensen te helpen en een ondernemersgeest heeft, ze zijn welkom bij Marquardt Küchen. Het bedrijf heeft als doel om uit te breiden naar 20-25 winkels in Nederland, en momenteel opereren ze al met meer dan 40 winkels in Duitsland. De keuze van locaties wordt zorgvuldig gemaakt om klanten in hun eigen omgeving van dienst te kunnen zijn.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2015
  Aantal vestigingen
  10
  Waarvan franchise
  10
  Entreegeld
  €0
  Franchise fee
  Vanaf 6.5%
  Totale investering
  €400.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000