Maak kennis met Kasmir en Julie: ondernemers van Marquardt Küchen Franchise

Kasmir en Julie zijn ondernemers bij Marquardt Küchen Franchise. In 2017 zijn ze hun nieuwe ondernemersavontuur aangegaan. Samen runnen ze de showroom in Breda en verkopen ze dagelijks mooie keukens. Hoe ervaren zij het ondernemerschap? Hoe houden zij hun zaak draaiende? Lees snel verder om meer te weten te komen over je toekomstige collega-ondernemers. 

Over de franchisenemers Kasmir en Julie 

Kasmir en Julie hebben twee dochters: Isis en Philou. Deze prachtige meiden zijn vaak in de winkel te vinden. Dit zorgt voor een stukje extra gezelligheid en geeft een persoonlijke sfeer. Thuis staat het ondernemende koppel graag in de keuken. De liefde voor eten is hen met de paplepel ingegoten. Niet gek dat ze nu keukens ontwerpen en verkopen! 

Marquardt Küchen Franchise: persoonlijke service en hoge kwaliteit 

Persoonlijke service en aandacht staan bij Kasmir en Julie centraal. Ze komen bij de klanten thuis, bespreken alle wensen en meten de keukens zelf in. Dat is belangrijk, omdat het ontwerpen en plaatsen van een keuken persoonlijk is. Zo bouwen ze een vertrouwensband op met de klant. 

Marquardt Küchen Franchise werkt alleen met de beste materialen uit Nederland en Duitsland. Zo garanderen ze de hoge kwaliteit, waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. De combinatie van vakmanschap, persoonlijke service en kwaliteit zorgt voor een ijzersterk concept. 

Samenwerking met andere vakmannen 

Na het inmeten volgt de plaatsing van de keuken. Dit is heel belangrijk en spannend. Kasmir en Julie werken hiervoor samen met een team van eigen monteurs. Dat wekt veel vertrouwen en geeft een fijn gevoel. Deze vakmannen sluiten de keuken aan, zodat de klant direct kan koken. Zo doen ze alles voor een tevreden klant. 

Wil jij ook de tijd nemen voor je klanten en hen een persoonlijke service bieden? Meld je dan aan bij Marquardt Küchen Franchise en start je eigen showroom. 

De werkwijze van Marquardt Küchen Franchise 

Het belangrijkste is dat je houdt van mensen helpen én van ondernemen. Ben je ook nog eens gek van koken en keukens? Dan pas je perfect bij Marquardt Küchen. Als nieuwe franchisenemer word je van alle kanten geholpen bij: 

  • Het financiële plaatje; 
  • Je zoektocht naar een locatie; 
  • De inrichting van je winkel; 
  • Opleiding en training; 
  • Administratie en boekhouding; 
  • Marketing. 

Sluit jij je aan bij het netwerk van ondernemers? Dan ontmoeten jullie elkaar regelmatig. Iedere drie maanden is er een franchise-overleg waarbij jullie van elkaar leren. 

Word jij de nieuwe franchisenemer? 

Gaat jouw hart sneller kloppen van het verhaal van Kasmir en Julie? Wil jij families en gezinnen helpen aan een mooie keuken die feilloos werkt? Vraag dan snel meer informatie aan.

 
Lees meer over: