Marquardt Küchen: jouw kans om te schitteren in de keukenbranche!

Heb je ooit gedroomd van het runnen van je eigen keukenzaak? Marquardt Küchen biedt je de mogelijkheid om deel uit te maken van een succesvol en groeiend netwerk van keukenwinkels. Met een ruime showroom van 700 vierkante meter, toegankelijk voor iedereen, en een breed scala aan keuken- en interieurstijlen, biedt Marquardt Küchen je de kans om jouw ondernemersdroom waar te maken.

Een warm welkom voor kandidaat-franchisenemers

Bij Marquardt Küchen Franchise staan ze open voor ambitieuze en enthousiaste kandidaat-franchisenemers die willen bijdragen aan het succes van ons merk. Franchisenemers Rowan en Charlotte zijn het perfecte voorbeeld van een succesvol ondernemersduo in de keukenbranche. Met Rowans ruime ervaring in de keukenbranche en Charlotte als ervaren ondernemer en trotse eigenaar van een optiek in Raamsdonksveer, zijn zij het levende bewijs dat een succesvolle samenwerking mogelijk is.

Een veelzijdig aanbod en persoonlijke service

Rowan en Charlotte vertellen met trots over hun bedrijf: “In onze showroom vind je vrijwel alle keukenstijlen: landelijk, modern, urban en design. De aankleding van de keuken is minstens zo belangrijk als de keuken zelf. Onze accessoires en meubelen zijn persoonlijk uitgezocht en passen perfect bij de stijl van de keuken. Hierdoor krijgt de klant een beter beeld van de stijlmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij door middel van een realistische 3D-tekening de stijlen aanpassen en visualiseren voor het complete plaatje.”

Bij Marquardt Küchen krijgen ze de ruimte om hun eigen onderneming vorm te geven: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze klanten hebben één aanspreekpunt en we bieden huisbezoeken aan. Indien gewenst gaan we samen met onze klant naar de steenhouwer om het stenen werkblad uit te zoeken. Alle service verloopt via onze showroom en we leveren de keuken zelf op na montage. Persoonlijk contact, daar houden we van!”

Samenwerken met andere experts

Als franchisenemer bij Marquardt Küchen krijg je volop ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop en logistiek. Daarnaast profiteer je van de uitgebreide ervaring en kennis die binnen het netwerk aanwezig is. Matijs, een expert in meubel- en interieurverkoop, en Jeffrey, een ervaren timmerman, zijn slechts enkele voorbeelden van de professionals die je als franchisenemer tot je beschikking hebt.

Franchisenemer worden bij Marquardt Küchen?

Wanneer pas je perfect bij Marquardt Küchen? Als je een echte ondernemer bent en je klanten altijd zo goed mogelijk wil helpen. Ben je ook nog vaak in de keuken te vinden en heb je gevoel voor interieur? Dan is het helemaal een goede match.

Marquardt Küchen helpt je in de beginfase bij de financiën, het vinden van een pand en de inrichting van je winkel. Daarnaast volg je regelmatig opleidingen en trainingen, en krijg je ondersteuning op het gebied van administratie en boekhouding. Ben je enthousiast? Vraag dan snel meer informatie aan.

 
Rowan & Charlotte marquardt kuchen franchise
Franchisenemers Rowan en Charlotte
Lees meer over:
Bekijk ook