eazie opent half april haar 25e vestiging in Alphen aan den Rijn

Met de opening van de 25e vestiging is eazie, een belangrijke speler in de ‘healthy-food-on-the-go’ markt in Nederland. Deze uitbreiding is een resultaat van eazie’s strategie om voor iedereen healthy food toegankelijk en betaalbaar te maken.

Lekker én gezond eten

De titel ‘Beste Fastservice Formule van Nederland 2019’ (GFK), een eervolle tweede plaats in ProVeg’s categorie Meest Vegan-friendly Restaurantketens en de uitverkiezing tot Meest Populaire Gerecht tijdens afgelopen Nationale Week zonder Vlees vormden afgelopen maanden de bekroning op de invoering van eazie’s nieuwe concept.

Shunli Huang, medeoprichter eazie: “We hebben hard gewerkt om het concept een nieuwe uitstraling te geven. We zagen de afgelopen jaren echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde verse producten willen. Dat gezonde alternatief bieden wij via eazie. Wij dragen de ons toegekende titels dan ook met trots.”

Helaas kunnen we door de huidige coronamaatregelen het zitgedeelte van het restaurant nog niet openstellen, uiteraard kun je wel afhalen of laten bezorgen. Gewoon via eazie.nl!

COVID-19

Natuurlijk zijn het ook voor eazie onzekere tijden, maar wil haar gasten zo lang als toegestaan blijven voorzien van vers bereide maaltijden bomvol groenten en hun favoriete eazie flavour. Naar aanleiding van het COVID-19 virus is een uitgebreid pakket aangescherpte maatregelen doorgevoerd die zorgen voor maximale hygiëne en het vermijden van fysiek contact tussen gasten, eazie’s medewerkers en de maaltijden. Bij het samenstellen van de maatregelen volgt eazie de adviezen van het RIVM strikt op en worden deze waar mogelijk aangescherpt.

Over eazie

Eazie werd in 2004 opgericht met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels beschikt de healthy food restaurantketen over 24 vestigingen. Vanuit haar Aziatische roots gelooft eazie dat gezond en lekker eten de basis vormen voor een gelukkig leven. Deze Aziatische leer voert eazie dan ook door in haar concept. Alle wokmeals, poké bowls, wraps, salades en smoothies zijn bijzonder betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen klanten ook kiezen voor een vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht. Voor 2020 zijn al drie nieuwe eazie vestigingen gepland: naast Alphen aan den Rijn ook in Amsterdam en Nijmegen.