Franchiseformule eazie op RTL7

eazie Den Haag BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Healthy foodbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een ‘toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. eazie Den Haag weet zijn uitgebreide vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

eazie is een fastfoodconcept voor onder andere wokmaaltijden, salades, wraps en smoothies. De Aziatische gerechten kunnen naar eigen wens worden bereid. “En naar eigen wens betekent zonder meer dat alles mogelijk is”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Bijvoorbeeld: iemand die een koolhydraatarm gerecht wenst, kan in plaats van rijst of noedels speciale ‘slim-noedels’ nemen, of twee extra groenten – en dat zonder meerprijs. Dit is kenmerkend voor eazie, waar de klant nog echt koning is. Ook bijzonder klantgericht is dat men van alle gerechten heel duidelijk aangeeft hoeveel calorieën ze bevatten, iets wat voor de hand ligt gegeven de nadruk op gezond eten.”

Eigenaar de heer Hu startte 8 jaar geleden met zijn eerste eazie-restaurant aan de Gedempte Gracht in Den Haag. Op basis van het succes besloot hij 4,5 jaar later een tweede zaak erbij te nemen, aan de Haagse Herengracht. “Voor mij is het belangrijkste dat mijn personeel gelukkig is”, aldus Hu. “Alleen dan kunnen ze onze gasten ook gelukkig maken.” De heer Hu werkt samen met sportclubs als Health City en Sportcity. Leden van deze fitnessclubs krijgen 10% korting bij eazie. Zwaan: “Hiermee heeft eazie een interessante doelgroep aangeboord.”

De uitzending wordt zaterdag 27 augustus om 12:55 uur uitgezonden op RTL7. Bekijk het item hier: