Anne&Max

  Anne&Max beleving

  Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. Anne&Max is zo ingericht dat zowel gasten die alleen komen en kleine groepen een plek kunnen vinden waar ze zich op hun gemak voelen.

  Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

  Franchise

  Om onze missie waar te maken willen we samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers. 

  Anne&Max biedt een bewezen concept met een sterke merknaam en uitstraling. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en recepten. 
  Anne&Max is belevingsgericht maar door cijfers onderbouwd. Het backoffice systeem zorgt voor heldere aanknopingspunten op de gebieden omzet, marge en personeelskosten. Daarnaast worden ook zaken als gasttevredenheid continu in kaart gebracht. 

  Anne&Max en ondernemerschap

  Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

  Profiel franchisenemer

  We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

  Concept

  Anne&Max is een Coffee&Sandwichcafé dat zich richt op de verkoop van koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood. Het Anne&Max menu is met veel zorg afgestemd op de behoeftepatronen van de verschillende doelgroepen waarbij gezond, eerlijk en kwaliteit de kernwaarden zijn. Onze koffie’s en sandwiches vormen de productgroepen waarmee we ons positief onderscheiden. Anne&Max werkt nauw samen met lokale bedrijven die, met oog voor de maatschappij, ambachtelijke en (meestal) biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo brandt Bocca de beste biologische arabicakoffie voor Anne&Max en bakt Desem enzo prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

  Anne&Max is er voor een brede groep consumenten die er samen voor zorgen dat het elk moment van de dag druk is. 

  Assortiment

  Anne&Max zorgt voor lichte, gezonde en lekkere verse producten voor elk moment van de dag. Gedurende de dag worden alle producten zichtbaar afgebakken en bereid. Ons assortiment is samengesteld rondom de Anne&Max kernmomenten:

  • Ontbijt
  • Koffie
  • Lunch
  • High tea 
  • Wijn & borrel

  Het Anne&Max menu is met veel zorg afgestemd op de behoeftepatronen van de verschillende doelgroepen waarbij gezond, eerlijk en kwaliteit de kernwaarden zijn. Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid. De producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, vers bereid en afgestemd op het seizoen.

  Communicatie

  De communicatie van Anne en Max draagt sterk bij aan onze beleving. Via advertenties, mokken, de website, het krijtbord en sociale media praten Anne en Max met elkaar. Deze consequent doorgevoerde communicatiestijl benadrukt ons onderscheidend vermogen en leidt tot groot enthousiasme bij onze gasten.

  Bij Anne&Max trainen we ons personeel intensief om de beleving compleet te maken. Het is ons doel om onze gasten elke dag met een oprechte glimlach te herkennen en vol enthousiasme te bedienen. Wij trainen en examineren de Anne’s en Max-en continu op de verschillende relevante vakgebieden.

  Anne&Max is 7 dagen per week open van 8:00 ’s ochtends tot 18:00.

  Missie

  Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn.

  We willen onze gasten blijven verrassen met pure, eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

  Anne&Max wil uitgroeien tot een nationale keten van Coffee&Sandwichcafés.

  Anne&Max zet hotelketen op

  Niet zomaar hotels, maar hotels voor de kleinste bewoners van onze planeet. Bij al onze vestigingen vind je nu een...

  Anne&Max deelt de liefde met trip naar Wenen

  De datum van de liefde komt langzaam alweer in zicht. De kaarten vol met hartjes en de ultrazachte knuffelbeesten...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2012
  Aantal vestigingen
  26
  Waarvan franchise
  25
  Entreegeld
  €12.500
  Franchise fee
  5%
  Totale investering
  €350.000
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000
  NFV lid
  Ja