Hoe food-franchiseformules hun marges onder controle houden

Download het gratis e-book voor franchisegevers en multi-unit managers. 

Je topmanagers kunnen niet overal tegelijk zijn. Een gevolg is dat er expertise verloren gaat bij het opschalen naar een formule met meerdere locaties. 

Restaurantbedrijven wereldwijd maken daarom steeds vaker gebruik van een zogenaamde ‘Single Source of Truth’. Zo bewaren ze controle over marge-bepalende processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost.

Dit korte e-book legt uit wat een single source of truth is, welke software erachter zit en hoe je het gebruikt in jouw organisatie. 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt het e-book per mail. 

Xander Emmer Xander Emmer
F&B Tech Expert/Business Development Nederland

Een compleet back-of-house management-systeem voor franchisegevers en -nemers in de restaurantbranche. Vertrouw op concrete data om je formule te optimaliseren en met vertrouwen te schalen.

Stel je vraag aan Xander Emmer
CAPTCHA