Anne&Max deelt de liefde met trip naar Wenen

De datum van de liefde komt langzaam alweer in zicht. De kaarten vol met hartjes en de ultrazachte knuffelbeesten vullen de winkels weer.

Ook bij Anne&Max wordt het vuurtje van de liefde weer aangewakkerd en hoe kan dat nou beter dan met een trip een naar Wenen! De liefde kan gevierd worden met verschillende uitgebreide ontbijtjes om te delen met je nieuwe, eeuwige, geheime of verloren liefde. Is 14 februari bij jou al roze omcirkeld in de agenda

Vier de liefde in de huiskamer van de stad

Op Valentijnsdag kun je bij Anne&Max genieten van een Valentijnsplank voor twee. De Valentijnsplank is een echt feestontbijt met verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, roerei met bacon of warmgerookte Schotse zalm, romige yoghurt met huisgemaakte granola, scones en mimosa’s. Ook wij begrijpen dat een relatie soms als een fulltime baan kan voelen; met al zijn hoogte -en dieptepunten. Daarom maak je bij het bestellen van een Valentijnsplank kans op een trip voor twee met de nachttrein en overnachting naar Wenen!

 

Anne & Max Franchise

 

Of vier de liefde met Anne&Max thuis

Ook  thuis kun je je liefde verrassen met een uitgebreid ontbijt op bed van Anne&Max. Jij zorgt voor de romantiek en wij zorgen voor het ontbijt. De Valentijnsbox is gevuld met een echte Franse bio croissant, ontbijtsandwich met eisalade, bacon en tomaat, een scone met clotted cream en bloedsinaasappelcurd, een supersandwich met kip, bacon en geplette avocado, een stuk pure chocoladetaart, een bessen baobab shake én een zakje klaprooszaadjes van Dille&Kamille. Want Anne&Max deelt ook de liefde met de aarde. Dus na het ontbijt kun je lekker naar buiten en zaai de zaadjes op een speciaal plekje voor jullie in de natuur.

Anne & Max Franchise

 

Nog meer om te delen

Voor een prachtig hoekpand in Amsterdam, met terras op de zon is Anne&Max op zoek naar een enthousiaste en gedreven ondernemer. 

Lees meer over:
Bekijk ook