Wav-e: Het meest innovatieve fitness en beauty concept van dit moment

Dat Wav-e Studios een vernieuwend en toekomstgericht concept is, staat als een paal boven water maar dat dit het enige concept op de huidige markt is waarmee de mogelijkheden werkelijk waar eindeloos zijn is voor vele nog onbekend. 

In onze studios trainen en behandelen wij onze klanten met onze unieke Wav-e EMS stimulatie (wat staat voor elektrische spierstimulatie). 

Om goed uit te kunnen leggen hoe effectief deze technologie nu eigenlijk is, dienen we ons te verdiepen vanuit waar deze techniek is voortgekomen.

Wav-e studios Franchise

De eerste spierstimulatie werd begin 1900 uitgevonden voor het behandelen van spieratrofie (vermindering van spierweefsel) en in de jaren zeventig werden de eerste goede resultaten geboekt met spierstimulatie. Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat met een minimale fysiologische en mentale inspanning circa 30% verhoging van spierkracht plaatsvond in een zeer korte periode. 

Deze vorm van spierstimulatie werd in eerste instantie vooral ingezet voor verbeteringen van individuele prestaties bij fysiotherapeuten, revalidatiecentra en in de topsport. Tegenwoordig is EMS training een populaire en erkende trainingsmethode waarmee wereldwijd wordt gewerkt.

Hoe werkt een EMS training?

Bij EMS training is lichaamseigen weerstand het uitgangspunt. Klanten dragen tijdens de training speciale Wav-e underwear met daar overheen de Wav-e Power Suit, welke volledig draadloos is en aansluit als tweede huid. De Power Suit bestaat uit 22 segmenten die allemaal in contact staan met de spiergroepen. 

Door middel van een stimulator en Bluetooth krijgt de klant op een lage frequentie impulsen binnen die de spieren effectief stimuleren. Hierdoor wordt in korte tijd spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. Dit maakt het trainen met EMS niet alleen geschikt voor kracht-prestatie trainingen; maar ook voor de verbetering van gezondheid en beauty. Verder zorgt EMS voor vermindering van medische klachten zoals reuma, rugklachten en bekkenbodem klachten.

Wav-e Studios

Bovendien kunnen wij de training a la minute afstemmen op de behoefte van onze klanten. Dit doordat de impulsen per spiergroep ingesteld kunnen worden, waardoor specifieke spiergroepen extra kunnen worden getraind of juist kunnen worden ontzien. Ook de intensiteit van de training kan worden aangepast aan de conditie van onze klanten.

Door het trainen met deze unieke techniek, welke voor bijna alle doelstellingen kan worden ingezet, spreken wij een ontzettend grote doelgroep aan. Van jong tot oud en van fit tot lichtelijke fysieke beperkingen. De resultaten zijn verbluffend en de trainingen duren slechts 15 minuten per keer, welke gelijk staat aan 3 uur krachttraining…. SAY WHAT?! 

Wav-e Studios Franchise

Voeg daarnaast een prettige welkome sfeer in een luxe ambiance toe en je hebt een fantastisch toekomstgericht concept in handen, want zeg nou eerlijk; It doesn’t get any better than this!