Kickboxing Institute

  Kickboxing Institute is een organisatie met ‘boutique gyms’. Kickboksen is de ideale sport voor mensen die houden van uitdaging en verlangen naar een sterk en fit lichaam in combinatie met een heldere geest. Kickboksen is een pure, explosieve sport waarbij je veel calorieën verbrandt, spieren kweekt en tegelijkertijd werkt aan meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld. Kickboksen vergt concentratie en doorzettingsvermogen en juist deze facetten zorgen ervoor dat je zowel mentaal als fysiek groeit.

  Kickboxing Institute is geschikt voor sportinstructeurs die graag voor zichzelf willen beginnen. Kickboxing Institute ondersteunt de franchisenemer bij het ondernemen. De franchisenemer kan zich als sportinstructeur focussen op het lesgeven, alle ondernemerszaken zijn goed op orde vanuit het Kickboxing Institute Franchise Concept. 

  Kickboxing Institute is nu gevestigd in ’t Gooi en omstreken. De eerste vestiging werd in 2015 geopend in Bussum, al snel volgde Naarden, Laren en Weesp.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2018
  Aantal vestigingen
  6
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €6.750
  Franchise fee
  € 14.400
  Totale investering
  €35.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000