Opening nieuwe Grando vestiging in Zwolle

Grando Keukens & Bad opent op 11 oktober de deuren van haar nieuwe showroom aan de Marsweg in Zwolle. Na enkele maanden van verbouwing, zal het 35 deuren tellende vestigingenbestand van Grando uitgebreid worden met deze vestiging in Zwolle.

“In de afgelopen jaren hebben wij steeds nieuwe vestigingen geopend. De locatie in Zwolle bedient een verzorgingsgebied waar Grando nog niet vertegenwoordigd was. Gezien de markt in deze omgeving is een formule als Grando hier echt van toegevoegde waarde. Wij verwachten er dan ook veel van”, aldus Jean-Paul Hagen, directeur bij Grando.

Franchisenemer

De nieuwe franchisenemer die gaat starten in Zwolle is Bas Velzing. Na het bekleden van verschillende commerciële functies binnen de retail en het succesvol runnen van een eigen horecabedrijf, besloot hij een jaar geleden om een Grando onderneming te gaan beginnen.

“De showroom zoals we hem uitgedacht hebben is in de laatste maanden steeds meer vorm gaan krijgen, de bouw hiervan is een geweldig proces om te begeleiden en van dichtbij mee te maken. Het pand, door de verbouwing nu een oppervlakte van 1.100m2, geeft ons de mogelijkheid om een ruim assortiment keukens en badkamers te tonen. Dit allemaal volgens de laatste trends in de markt en de nieuwste noviteiten van de verschillende fabrikanten”, vertelt Bas enthousiast. “Of de klant nu op zoek is naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, wij geven een vrijblijvend advies over het ontwerp en zorgen dat de klant ons pand verlaat met een lach op het gezicht. Wij verliezen ons doel nooit uit het oog; het verwezenlijken van de keuken- of badkamerdroom van de consument.”

Grando showroomconcept

De nieuwe keuken- en badkamershowroom is uitgevoerd in het recent vernieuwde showroomconcept. “In de vestiging staan de onderscheidende eigenschappen van de Grando formule centraal, zoals het vakmanschap van de ondernemer en die als persoon op de voorgrond. De consument wordt vanaf de oriëntatie in de winkel geïnspireerd met de verschillende keuken- en badkamer opstellingen en de interieurtrends die de winkelervaring compleet maken. De totale uitstraling van de winkel en de persoonlijke betrokkenheid van de ondernemer zorgen voor een welkome huislijke sfeer”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Bekijk ook