Grando start met nieuw showroomconcept

Grando is onlangs gestart met een nieuw showroomconcept, op 3 december opende in Purmerend de eerste vestiging met het nieuwe concept. In de nieuwe keuken- en badkamershowroom staan de onderscheidende eigenschappen van de Grando formule centraal. De consument wordt vanaf de oriëntatie in de winkel geïnspireerd met verschillende keuken- en badkamer opstellingen en interieurtrends. 

“Wij hebben een enorm assortiment op het gebied van keukens, badkamers, wand- en vloertegels en accessoires”, vertelt franchisenemer Martijn Kool enthousiast. “De grote collectie biedt voor ieder wat wils. Voor iedere smaak, van nostalgisch tot modern en van eigentijds tot design, maar ook in álle prijsklassen.”

“De opening van de vestiging in Purmerend is een positieve ontwikkeling voor Grando. In de retailbranche zijn de geluiden niet altijd even rooskleurig. De woonbranche en ook de keukenbranche laten dit jaar een groei zien. Voor Grando geldt dat bovenop de marktgroei ook nog een plus wordt neergezet. Daarom is het tijd voor een volgende stap. Uitbreiding van het aantal showrooms is ook één van onze doelstellingen”, aldus Jean-Paul Hagen, directeur van Grando Retail.

Bekijk ook