Domica

Maak een vliegende start als Mobiele Makelaar bij Domica!

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Bij Domica huur je geen huis maar je nieuwe ‘thuis’. Doordat wij onze huurders en verhuurders persoonlijk kennen, zijn wij in staat om snel en doeltreffend de juiste match te maken. Naast het vinden van de juiste huurder, adviseren wij de verhuurder hoe hij een maximaal rendement uit zijn onroerend goed haalt en leegstand beperkt wordt. Bovendien assisteren wij graag bij beheer. Hierdoor hoeft de verhuurder zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en technische rompslomp rondom de verhuur van zijn panden. Kortom: Domica zorgt ervoor dat huurders en verhuurders zich bij ons thuis voelen. 

Domica heeft op dit moment 21 vestigingen verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk gerund door enthousiaste ondernemers, die met behulp van onze formule al vele mensen aan een nieuw thuis hebben geholpen. Door onze nauwe samenwerking wordt het landelijk succes en uitgebreide netwerk, op lokaal niveau aangevuld met de regionale kennis van onze ondernemers. Om ons netwerk verder uit te breiden en iedereen nog beter van dienst te zijn, zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die Domica samen met ons nog verder op de kaart kunnen zetten. Via ons vernieuwde Mobiele Makelaar-concept kunnen ondernemers op een zeer laagdrempelige manier instappen, is het openen van een fysieke vestiging geen vereiste en kan een ondernemer toch gebruik maken van alle faciliteiten van de Domica formule!

Onze missie is: “Bij Domica voelt iedereen zich thuis!”

Dat geldt niet alleen voor de huurder of verhuurder, maar ook voor al onze collega’s. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmakelaardij hebben wij een gedegen kennis van de markt. Het Domica team bestaat uit 60 gedreven collega’s die hun kennis over de verhuurmakelaardij met je delen en waarmee je ideeën en kansen die zich voordoen kunt bespreken. Je werkt als Mobiele Makelaar dus nooit alleen!

Wil jij actief worden als Mobiele Makelaar in een exclusief rayon?

De Mobiele Makelaar: een vliegende start als zelfstandig ondernemer met Domica! Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica. Wij helpen je op weg met de ‘Domica Starkerskit’; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in de door jouw gekozen regio. 

De Domica Starterskit omvat o.a.: een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Ook als startende ondernemer voel jij je thuis bij Domica! Een mobiele makelaar tekent een franchisecontract van 2 jaar (ipv 5 jaar).

De ideale Domica franchisenemer voldoet aan het volgende profiel

Jouw eigen succes maar ook dat van Domica ligt in jouw handen. Omdat de ondernemer het verschil maakt bij Domica, zijn wij altijd op zoek naar de beste ondernemers. Voldoe jij aan het profiel dat wij zoeken?

  • Heb jij een handelsgeest en sta je garant voor commercieel succes in de vastgoedmarkt?
  • Ben jij communicatief vaardig en een actieve netwerker? 
  • Heb jij een echte ondernemersmentaliteit en vertrouwen in eigen kunnen?

Type locatie

De meeste Domica-franchisenemers hebben een fysiek kantoor, maar als "Mobiele makelaar'' is dit nog niet noodzakelijk en kun je werken vanuit huis of.... vanuit een naburige Domica vestiging of je Domica auto! 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2012
Aantal vestigingen
21
Waarvan franchise
21
Entreegeld
€ 5.000
Totale investering
€ 6.000
Eigen vermogen
€ 6.000
NFV lid
Ja