Nieuwe eigenaar voor Domica Amersfoort

Per 1 september draagt eigenaresse Rianne van Esveld de sleutel van haar franchise vestiging over aan de nieuwe eigenaar Mark Reurts. Sinds 1 januari 2015 is Rianne eigenaresse van Domica Amersfoort, maar na twaalf jaar werkzaam geweest te zijn als verhuurmakelaar is het tijd voor wat anders.

"In Mark Reurts zie ik een waardig opvolger. Het is een gedreven topper dit zin heeft in een nieuw avontuur. Iets dat ik erg belangrijk vind is dat Domica Amersfoort met net zoveel liefde wordt voortgezet als dat ik dat de afgelopen jaren zelf heb gedaan. Daarom zal ik de komende periode Mark gaan inwerken zodat hij mijn werk kan voortzetten en ik mijn taken met een gerust hart kan overdragen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Mark dit samen met het team fantastisch zal doen", aldus Rianne van Esveld. 

Wat Rianne hierna zal doen? "Ik zit boordevol ideeën en neig er naar om interim sales- en vastgoedklussen te gaan aannemen maar er is nog niks zeker. Nadat mijn werkzaamheden voor Domica Amersfoort volledig beëindigd zijn zal ik hier rustig over na gaan denken.