Domica verwerft collectief lidmaatschap VBO Makelaar

Franchiseformule Domica heeft een collectieve lidmaatschap overeenkomst met de brancheorganisatie VBO Makelaar voor al haar franchisenemers afgesloten. “Om gezien de verdergaande regulering adequaat vertegenwoordigd te zijn, maar ook om aan de hoogste kwaliteitseisen en normen te blijven voldoen heeft Domica een lidmaatschapsovereenkomst voor al haar aangesloten franchisenemers met Vereniging VBO Makelaar afgesloten. Bijkomende motivatie voor dit lidmaatschap is om ook samen met VBO Makelaar de verdere professionalisering van de huur/verhuurbemiddelaar te bevorderen. Brancheorganisatie VBO Makelaar richt zich sinds 2013 nadrukkelijk op de (ver)huurmarkt met regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging van verhuurmakelaars en verhuurbemiddelaars”, vertelt een woordvoerder van de formule.

De op 18 april 2017 geformaliseerde samenwerking is per 1 april jongstleden geëffectueerd. “Als organisatie die in de top van de verhuurmarkt opereert en het vertrouwen van verhuurders en beheerders wil waarmaken door kwalitatief hoogstaande dienstverlening is een collectief lidmaatschap om commerciële, juridische en organisatorische redenen uiterst belangrijk”, aldus Koen van Meer, vertegenwoordiger van de Domica Franchisenemers. “Bovendien past het in onze strategie ons marktaandeel landelijk te vergroten”, voegt Hans Sleeuwenhoek, franchisegever hieraan toe.

Verhuurmakelaar Domica heeft op dit moment 21 vestigingen verspreid over Nederland die stuk voor stuk gerund worden door zelfstandige ondernemers. 
Op de foto vlnr: Hans van der Ploeg, Koen van Meer en Hans Sleeuwenhoek

Bekijk ook