Domica benoemt Hans Sleeuwenhoek tot directeur

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft op 15 maart Hans Sleeuwenhoek benoemd tot directeur van de besloten vennootschappen Domica en Vivenda Vastgoedmanagement.

“Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Naast het vinden van de juiste huurder, adviseert Domica hoe de verhuurder een maximaal rendement uit zijn onroerend goed haalt en leegstand wordt beperkt. Bovendien assisteert Domica bij het beheer. Hierdoor hoeft de verhuurder zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en technische rompslomp rondom de verhuur van zijn pand(en). Hiervoor heeft Domica een gespecialiseerde onderneming genaamd Vivenda Vastgoedmanagement BV opgericht”, vertelt een woordvoerder van de formule. Domica heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland.

Hans Sleeuwenhoek is D.G.A. van GreyRoad Ventures, de in 2007 opgerichte investeringsmaatschappij van Hans Sleeuwenhoek Beheer BV met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten. Middels de gelieerde organisatie GreyHouse Capital is GreyRoad Ventures reeds aandeelhouder van Domica B.V.

Bekijk ook