Linne krijgt weer een supermarkt!

Linne krijgt weer een supermarkt. Na de sluiting van Jan Linders in september vorig jaar zat het Limburgse dorp zonder supermarkt. De komende tijd zal de supermarkt fors verbouwd worden. Het winkelpand is helemaal leeg en zal opnieuw ingericht moeten worden.

Familie Geurts kijkt uit naar opening Boon's Markt Linne

De Boon's Markt in Linne zal worden geexploiteerd door de familie Geurts, die al jarenlange supermarktervaringheeft bij diverse winkelketens. De familie Geurts; "Wij kijken er erg naar uit, samen met onze medewerkers, onze klanten te ontvangen in onze nieuwe Boon's Markt. We gaan er een eigentijdse supermarkt van maken waarin we ons echt willen onderscheiden met onze versafdelingen, lokale- en regionale producten zoals bijvoorbeeld brood en vlaaien van Bakkerij Hannen uit Herten, een groot assortiment kruidenierswaren, een aantrekkelijk prijspeil en bovendien wekelijkse aanbiedingen. Wij willen echt de supermarkt voor iedere inwoner van Linne en omgeving zijn. Een plek creeren waar de inwoners hun boodschappen doen maar elkaar ook ontmoeten en een praatje maken".

Heropening na intensief overleg

Eric Brosius, manager acquisitie van Boon Food Group; "De voorbije periode hebben we in goed overleg met de eigenaar van het pand, de gemeente en de ondernemer gesproken over de heropening en het toekomstbestendig maken van de supermarkt. lk begrijp dat dit voor de inwoners veel te lang heeft geduurd maar gelukkig kunnen we nu gaan bouwen en is de opening gepland op woensdag 15 mei a.s.. Er komt een eigentijdse supermarkt met Limburgse ondernemers, van, voor en met het dorp Linne"

Blijdschap over uitbreiding

Willem Boon, commercieel directeur, meldt tot slot dat hij erg blij is met weer een nieuwe Boon's Markt, zo vlak na de bekendmaking van een nieuwe Boon's Markt in Liempde. "Alweer een nieuwe Boon's Markt geeft invulling aan het gewenste groeipad wat we hebben uitgestippeld. lk ben erg blij met de keuze van de familie Geurts die als geen ander weet wat de wensen zijn van de Limburgse consument".

Over Boon's

Boon Food Group B.V. is lid van Superunie, de inkoopvereniging op het gebied van levensmiddelen, die 12 supermarktorganisaties vertegenwoordigd. Boon Food Group B.Vis gevestigd in Dordrecht en heeft supermarkten onder Boon's Markt, Boon's Dagmarkt en MCD, een groothandel in levensmiddelen met concepten als Buurtsuper en Vakantiesuper, BFG Export en Zorgboodschap, de leverancier voor de zorg in Sassenheim.