Mijn eerste 150 dagen bij Flynth

Zo vlak voor de Kerstdagen zitten mijn eerste 150 dagen bij Flynth erop.

Na twee jaar andere professionele uitdagingen te hebben aangepakt, ben ik op 1 juni dit jaar in dienst getreden bij Flynth als eindverantwoordelijke voor alle activiteiten op het gebied van franchise.

Ik moet zeggen dat het vanaf dag 1 een warm-bad-gevoel was in een branche die mij zeer na aan het hart ligt. 

Niet alleen het ontmoeten van samenwerkingspartners binnen de Flynth-organisatie, maar ook het weerzien met oude relaties bij vele franchiseformules was en is een zeer aangenaam onderdeel van mijn nieuwe rol.

Bij dat laatste valt vooral op dat veel formules in de afgelopen periode een goede groei en progressie hebben gerealiseerd, dat er veel nieuwe formules zijn toegetreden tot de markt en tenslotte dat er een enorme verbreding is van de markten en sectoren waarin franchise als samenwerkingsvorm wordt toegepast.   

Wat mij betreft is dit een bevestiging dat franchise nog steeds een prominente rol speelt in de groei- en expansie-ambities van ondernemingen. 
Flynth heeft de afgelopen jaren haar ambitie om als businesspartner naast ondernemers te staan afgestemd op deze ontwikkeling.  

Aansluiten bij het landelijke karakter van franchise en tegelijkertijd een sterke binding opbouwen met de lokale franchiseondernemer, dat zijn de kerntaken van Flynth in haar activiteiten naar franchiseformules toe.

Daarbij is het niet meer voldoende om alleen de administratie te verzorgen en accountancydiensten te verlenen. We zetten daarnaast in op een brede en hechte klantrelatie. Daarbij staan we de franchiseondernemer en formules met raad en daad bij in het ondernemerschap en de onderneming; nu en voor de toekomst.  
 
We hebben in 2019 al een aantal aanpassingen in onze organisatie uitgevoerd die gericht zijn op het waarmaken van deze ambitie. In 2020 zullen we hier zondermeer mee verdergaan.          

Net als iedere franchiseformule en franchisenemer wil ook Flynth groeien. 

Voor ons bestaat groei echter niet alleen uit samenwerkingen met nieuwe relaties. Groei binnen Flynth betekent uitdrukkelijk ook dat we een steeds betere businesspartner zijn van onze bestaande relaties. Anders gezegd: dat wij ondernemingen en formules helpen om hun ambities waar te maken.
Dit is waar Flynth voor staat!  

Het is een enorme eer om ten behoeve van onze relaties leiding te geven aan dit proces. Het geeft energie en inspiratie om dit in 2020 en de jaren daarna verder uit te bouwen.        

Ik wens u fijne kerstdagen en in alle opzichten een fantastisch 2020 toe!

Flynth Robert Vonk
Directeur Franchise