Zorgondernemers gezocht voor nieuwe Herbergiers

Naar schatting hebben in 2050 meer dan 620.000 mensen in Nederland dementie. Een passende woonplek vinden voor al deze mensen wordt een belangrijke uitdaging voor onze samenleving. Franchiseorganisatie De Drie Notenboomen (DDN) ontwikkelt daarom de komende jaren 10 nieuwe Herbergiers, een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen.

Nederland telt op dit moment 45 Herbergiers. Uniek aan de formule van de Herbergier is dat de bewoners en de verantwoordelijke zorgondernemers er op een zo gewoon mogelijk manier met elkaar in een huis samenwonen. In 2022 en 2023 worden tien nieuwe Herbergiers geopend. O.a. in Assen, Almelo, Terborg, Voorthuizen, Leimuiden, Lage Vuursche (twee vestigingen), Vianen en Vught (twee vestigingen) biedt deze vorm van kleinschalige zorg een warm thuis aan bijna 200  mensen die 24-uurszorg nodig hebben.
 

Eén rijksmonument wordt twee Herbergiers

In Vught wordt een prachtig rijksmonument omgetoverd tot twee Herbergiers. Het monument is gelegen op zorgpark Voorburg, en de oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. Hier hebben de toekomstige zorgondernemers volop de ruimte om de Herbergier vanaf de grond op te bouwen. Dit vertaalt zich in het inrichten van de Herbergier, en het samenstellen van een gepassioneerd team en de bewonersgroep. Er wordt nog gezocht naar een koppel om een van de twee Herbergiers op de kaart te zetten. Naast nieuwe locaties, zoals Vught, zoeken we voor bestaande vestigingen ook zorgondernemers die hun zorgdroom najagen en een Herbergier willen overnemen.

Samen met zorgfranchise DDN hand in hand

Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kan je altijd vertrouwen op de ondersteuning van franchisegever De Drie Notenboomen. Terwijl de zorgondernemers ondernemen en zorgen, biedt DDN de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Via het netwerk kunnen Herbergier-ondernemers kennis uitwisselen en van elkaar leren. 

Zorgondernemers gezocht

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ben jij (of jouw partner) BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap op 17 mei in Ermelo en op 24 juni in Lage Vuursche. Leer meer over de voordelen van een eigen Herbergier en laat je inspireren door de wereld van franchise in de zorg.