Bas Hakker
Bas Hakker

Journalist Bas Hakker (1974) deed ooit een marketingstudie en hij schrijft veel over media, vastgoed, marketing en retail. Dat doet hij voor opdrachtgevers als Managementboek, MTSprout, Quote, Max Magazine, VGVisie, Distrifood en Coopr (binnenkort Brand Potential). In 2022 schreef hij het boek ‘Mijn contentplan op een bierviltje’ waarin hij uitlegt hoe je als kleine of grote ondernemer via het schrijven van verhalen, maken van video’s en podcasts een goedlopend bedrijf kan opbouwen. Hij adviseert ook bedrijven over contentmarketing trouwens (vooral door te doen). Zo helpt hij PR Bureau Coopr met het maken van de podcast en de nieuwsbrief. Zelf maakt hij met podcastmatties Jos en Robert de podcast FC Mediacircus die gaat over sport, media en marketing. Ze hebben al meer dan 150 afleveringen gemaakt.

Recente publicaties

‘Een ondernemer zei: Ik ben een krokettenbakker, geen marketingspecialist, maar dit platform snap ik meteen’

Interview

Marketing zonder gedoe? Met Spicelab regelen franchisenemers binnen enkele minuten hun promotiemateriaal, volledig...

We merken dat we nodig zijn

Interview

Toetie & Bo Kidscafé groeit! Een uniek horecaconcept waar jonge gezinnen centraal staan, zoekt franchisenemers met...

‘Ondernemers van New York Pizza snappen heel goed wat lokale relevantie betekent’

Stacey de Vries groeide in drie jaar van één naar vier New York Pizza-vestigingen, dankzij slimme strategieën en...

Elke groothandel heeft vergelijkbare systemen en processen, maar het echte verschil zit in hoe je met je mensen omgaat

Interview

Bij Lekkerland draait succes om mensen. Lees hoe een sterk team en innovatieve stappen franchisenemers ondersteunen...

act FORT Advocaten helpt Délifrance bij realiseren groeiplannen

Interview

act FORT Advocaten hielp Délifrance met het opstellen van een nieuwe Area Development Agreement met ondernemer...

‘Wij ontzorgen maaltijd-bezorgbedrijven volledig met onze voertuigen’

Interview

MOEV kan franchisenemers en -gevers het perfecte vervoermiddel bieden om de maaltijden naar hun klanten te brengen...

‘Onze klanten zijn de reden dat we bestaan’

Interview

Op dit moment zijn er 37 vestigingen van Taco Mundo door het hele land, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden om te...

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Interview

Interesse in een verhaal over ondernemerschap binnen een succesvolle, goed georganiseerde franchiseformule? Dan is...

‘We zijn echt een buurtrestaurant!’

Interview

Er zijn vandaag de dag 35 vestigingen van het succesvolle De Pizzabakkers en de ambitie is om de komende jaren door...