M Room

Heren kunnen in de barbershops van M Room, zonder afspraak, terecht voor een knip- en scheerbeurt. Maar M Room is ‘More than a Barber’; een bezoek aan een salon van de franchisenemer moet een totale belevenis zijn voor de mannelijke klant. Deze klantgerichte benadering komt tot uiting in de ervaring en expertise van de stylisten, de kwalitatieve producten die gebruikt worden en de uitstraling van de salon.

De Finse franchiseketen is opgericht in 1998 door twee internationaal bekroonde kappers, Toni en Petri, en is inmiddels ook gevestigd in Estland, Letland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en de Verenigde Staten. 

Lidmaatschap

Middels een lidmaatschap, kunnen heren zo vaak als zij willen gebruik maken van de diensten van M Room. Een lidmaatschap is echter niet vereist. Ook zonder lidmaatschap kunnen heren op ieder moment, zonder afspraak terecht voor een knip- of scheerbeurt. Middels de website van de franchiseformule kunnen klanten real-time de wachttijd bij de salons bij hen in de buurt zien.

Franchisenemers van M Room willen hun klanten laten genieten van een totale beleving: de haarstylisten zijn specifiek opgeleid om het haar van mannen te knippen. Tijdens een bezoek aan een van de winkels krijgen klanten (gratis) drankjes aangeboden en kunnen zij  poolen of videogames spelen. M Room heeft ook een eigen lijn voor haar- en huidverzorgingsproducten voor mannen ontwikkeld, die tevens in de salons en via de webwinkel beschikbaar zijn.

Type locatie

De M Room Barbershops worden bij voorkeur geopend in de stadscentra van de grote steden of op ‘traffic-locaties’ zoals stations of vliegvelden. Een M Room salon is ca. 50 m2 groot en beschikt over 4 stoelen, twee wasbakken en een wachtruimte.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
Aantal vestigingen
80
Waarvan franchise
70
Entreegeld
€120.000
Franchise fee
4%
Totale investering
€200.000
Benodigd eigen vermogen
€45.000