M Room komt naar Nederland

De Finse kappersketen M Room komt naar Nederland en zoekt hier een master franchisenemer. “Middels een lidmaatschap kunnen heren zo vaak als zij willen gebruik maken van de diensten van M Room. Zonder afspraak kunnen zij terecht voor een knip- of scheerbeurt. M Room wil haar klanten laten genieten van een totale beleving: de haarstylisten zijn specifiek opgeleid om het haar van mannen te knippen. Tijdens een bezoek aan een van de winkels krijgen klanten gratis drankjes aangeboden en kunnen zij ook poolen of videogames spelen”, vertelt Valérie Bakker die namens Koelewijn & Partners op zoek is naar een master franchisenemer voor de franchiseformule. 

Over M Room

De Finse franchiseketen is actief sinds 1998 en is inmiddels gevestigd in Estland, Letland, Zweden, Duitsland en de Verenigde Staten. “M Room ziet goede kansen op de Nederlandse markt en is daarom op zoek naar ambitieuze ondernemers die M Room in Nederland op de kaart willen zetten en hier meerdere kapperswinkels willen openen die zich richten op het knippen en ‘groomen’ van de Nederlandse man”, aldus Valérie Bakker.

M Room heeft ook een eigen lijn voor haar- en huidverzorgingsproducten voor mannen ontwikkeld, die tevens online via de webwinkel beschikbaar zijn.