Barbershop M Room zoekt Master Franchisenemer in Nederland

Onlangs zijn de franchise recruiters van Koelewijn & Partners de werving naar een Master Franchisenemer voor de kappersketen M Room gestart. 

Middels een lidmaatschap, kunnen heren  zo vaak als zij willen gebruik maken van de diensten van M Room. Zonder afspraak kunnen zij terecht voor een knip- of scheerbeurt. M Room wil haar klanten laten genieten van een totale beleving: de haarstylisten zijn specifiek opgeleid om het haar van mannen te knippen. Tijdens een bezoek aan een van de winkels krijgen klanten gratis drankjes aangeboden en kunnen zij zelfs poolen of videogames spelen. 

M Room heeft ook eigen lijn voor haar- en huidverzorgingsproducten voor mannen ontwikkeld, die tevens online via de webwinkel beschikbaar zijn.

De Finse franchiseketen is actief sinds 1998 en is inmiddels gevestigd in Estland, Letland, Zweden, Duitsland en de Verenigde Staten. M Room ziet goede kansen op de Nederlandse markt en is daarom op zoek naar ambitieuze ondernemers die M Room in Nederland op de kaart willen zetten en hier meerdere kapperswinkels willen openen die zich richten op het knippen en ‘groomen’ van de Nederlandse man.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het verhaal van M Room, vraag dan hier meer informatie aan.