Kippie

In Kippie-vestigingen zijn onder andere kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en Kippiepannen verkrijgbaar. Het hoofdkantoor en de distributieafdeling van Kippie bevinden zich in Poeldijk. Van daar uit worden de producten aan de winkels geleverd. In de winkels zelf worden de producten bereid en klaargemaakt voor de verkoop. Op dit moment telt Kippie  49 vestigingen die zijn gevestigd door heel Nederland. 

Kippie is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, toen nog onder de naam Krijgsman Poeliers, is uitgegroeid tot een franchiseformule. 

Is de kip het echte succes van Kippie? In eerste instantie zou je zeggen van wel, maar de Kippie-geschiedenis is begonnen zonder kip! Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. In de loop der jaren werden steeds meer poelierswinkels geopend door de familie. In 1995 werd de franchiseformule bedacht. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1995
Aantal vestigingen
58
Waarvan franchise
58
Franchise fee
3%
Totale investering
€300.000
Benodigd eigen vermogen
€0