Rooster's Franchise

Droom jij van een eigen onderneming? Een delicatessenwinkel met kakelverse kipproducten en mede-franchisenemers die net zo hard werken om hun droom waar te maken? Rooster’s kan dé stap zijn om het beste uit jezelf en het leven te halen. Eerlijke maaltijden bereiden, klanten blij maken en de vruchten plukken van een eigen onderneming: vrijheid, zelfstandigheid en constante groei.

Begonnen in 2006, een concept dat is ontstaan vanuit een diepgewortelde liefde voor het poeliersvak, heeft Rooster’s inmiddels zes verschillende franchiselocaties. Rooster's is trots op zijn ondernemers. Met hun jarenlange vakkennis, zakelijk inzicht en sociale vaardigheden, zorgen de ondernemers dat elke Rooster’s een groot succes is. Dagelijkse, verse aanvoer van leveranciers, volle toonbanken, draaiende grills en medewerkers met hart voor de zaak zijn de kernbegrippen die bedrijf maakt tot wat het is.

Rooster’s franchise wil uitbreiden, samen met jou en alle andere franchisenemers. Zodat medewerkers met Rooster's mee kunnen groeien en ze met elkaar aan een franchiseconcept bouwen waarin iedereen in zijn/haar ondernemersbehoefte wordt voorzien. Dit is jouw kans om je eigen Rooster's op te richten!
 

Rooster's

Rooster's: oprechte aandacht en gezelligheid

‘Eten verbindt de mens’ is een opvatting die de oprichters van Rooster's van huis uit hebben meegekregen – en waar ze niet omheen kunnen. Ze hebben op dagelijkse basis persoonlijk contact met hun ondernemers en medewerkers, en zij voorzien op hun beurt Rooster’s klanten van de beste service: persoonlijk, aandachtig en met een hoop gezelligheid. Daar is Rooster's beretrots op.

De liefde voor het vak is altijd aanwezig. De grootouders van de oprichters van Rooster's hebben de eerste stappen gezet, nu is het beurt aan de nieuwe generatie om het familieimperium uit te breiden en voortdurend te verbeteren en verfijnen. Rooster’s is hun levenswerk. De missie is geslaagd als iedereen meegeniet. Tot in de keuken!

Rooster's ondernemerschap

Een franchise opzetten is hard werken, maar als jij je herkent in termen als toegewijd ondernemer, innovatiegericht en menselijke groei, garanderen zij je vanaf het eerste moment te steunen. Met elke franchisenemer streven ze naar een langdurige samenwerking. Door elkaar te inspireren, en met wilskracht en doorzettingsvermogen, maken ze jouw zaak tot een groot succes.

Waarom aansluiten bij de Rooster's Franchise?

Als franchisenemer bij Rooster’s word je onderdeel van een succesformule waarbij de mens centraal staat. Rooster’s oprichters kennen elke vierkante meter van Rooster’s locaties en onderhouden dagelijks contact met alle franchisenemers en -managers.

Interesse?

Op dit moment heeft Rooster’s zes franchiselocaties en is het streven om nieuwe franchiseondernemingen te openen waarbij ze de kwaliteit waarborgen en ze ondernemers de aandacht geven die ze verdienen. Met liefde voor ondernemerschap en het oog op de toekomst. Wil je meer informatie? Neem contact op vraag snel informatie aan. Wie weet zit je binnenkort wel met Roosters om de tafel – zo snel kan het gaan, leert de ervaring.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2018
Aantal vestigingen
6
Waarvan franchise
6
Entreegeld
€10.000
Franchise fee
6 + 1.5% marketing
Totale investering
€350.000
Benodigd eigen vermogen
€70.000