Rooster's Franchise

  Droom jij van een eigen onderneming? Een grill & maaltijdenwinkel met kakelverse kipproducten en mede-franchisenemers die net zo hard werken om hun droom waar te maken? Rooster’s kan dé stap zijn om het beste uit jezelf en het leven te halen. Eerlijke maaltijden bereiden, klanten blij maken en de vruchten plukken van een eigen onderneming: vrijheid, zelfstandigheid en constante groei.

  Begonnen in 2006, een concept dat is ontstaan vanuit een diepgewortelde liefde voor het poeliersvak, heeft Rooster’s inmiddels zes verschillende franchiselocaties. Rooster's is trots op zijn ondernemers. Met hun jarenlange vakkennis, zakelijk inzicht en sociale vaardigheden, zorgen de ondernemers dat elke Rooster’s een groot succes is. Dagelijkse, verse aanvoer van leveranciers, volle toonbanken, draaiende grills en medewerkers met hart voor de zaak zijn de kernbegrippen die bedrijf maakt tot wat het is.

  Rooster’s franchise wil uitbreiden, samen met jou en alle andere franchisenemers. Zodat medewerkers met Rooster's mee kunnen groeien en ze met elkaar aan een franchiseconcept bouwen waarin iedereen in zijn/haar ondernemersbehoefte wordt voorzien. Dit is jouw kans om je eigen Rooster's op te richten!
   

  Rooster's


  Rooster's: oprechte aandacht en gezelligheid

  ‘Eten verbindt de mens’ is een opvatting die de oprichters van Rooster's van huis uit hebben meegekregen – en waar ze niet omheen kunnen. Ze hebben op dagelijkse basis persoonlijk contact met hun ondernemers en medewerkers, en zij voorzien op hun beurt Rooster’s klanten van de beste service: persoonlijk, aandachtig en met een hoop gezelligheid. Daar is Rooster's beretrots op.

  De liefde voor het vak is altijd aanwezig. De grootouders van de oprichters van Rooster's hebben de eerste stappen gezet, nu is het beurt aan de nieuwe generatie om het familieimperium uit te breiden en voortdurend te verbeteren en verfijnen. Rooster’s is hun levenswerk. De missie is geslaagd als iedereen meegeniet. Tot in de keuken!

  Rooster's ondernemerschap

  Ondernemen binnen Rooster is als werken in een familiebedrijf. Hardwerkende toegewijde ondernemers die volledig ondersteund worden op het gebied van automatisering, productinnovatie, marketing en ondernemerschap.

  Binnen Rooster’s is het altijd streven naar langdurige relaties, of dit met klanten, franchisenemers of leveranciers is maakt geen verschil. Mede daardoor heeft Roosters een breed scala aan loyale leveranciers aan zich kunnen binden, wat zich vertaalt in kwaliteit producten met goede marges voor de ondernemer.

  Bij Rooster’s inspireren ze mensen om hard te werken, doelen te realiseren en stimuleren ze menselijke groei en zakelijke ontwikkeling. Dit blijkt uit het openen van de eerste Rooster’s foodcorner waarmee ook een fantastisch aanbod bij de mensen thuisbezorgd wordt.

  Waarom aansluiten bij de Rooster's Franchise?

  ls franchisenemer bij Rooster’s word je onderdeel van een succesformule waarbij de mens centraal staat. Rooster’s oprichters kennen het klappen van de zweep en weten precies wat er nodig is om succesvol een winkel te draaien. Ook het zoeken en beoordelen van nieuwe locaties doen ze met volle overgave. Alleen het beste is goed genoeg voor een Rooster’s vestiging.

  Ondernemen bij Rooster’s staat voor:

  • Plezier
  • Goede verdiencapaciteit
  • Hard werken
  • Direct contact met de oprichters
  • Ondernemersgroei

  Interesse?

  Rooster’s is aan het groeien! Dit doen ze door nieuwe franchiseondernemingen te openen waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de hoeveelheid winkels. Met liefde voor ondernemerschap en het oog op de toekomst. Hier hebben ze jou bij nodig. Ben jij een gemotiveerde hardwerkende ondernemer? Dan wil Rooster’s graag met jou in gesprek. Vul het formulier in en je ontvangt direct meer informatie.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2018
  Aantal vestigingen
  8
  Waarvan franchise
  6
  Franchise fee
  6 ex. BTW
  Totale investering
  €350.000
  Benodigd eigen vermogen
  €70.000