REGUS

Regus groeit snel! Ze zijn op zoek naar gedreven, toegewijde franchisepartners om te profiteren van de enorme vraag naar flexibele, moderne werkplekken.

International Workplace Group (IWG) is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met diverse ondernemers, particulieren en multinationals, als klanten.

Dankzij het verschillende aanbod in soorten kantoren en hun groeiende aanbod van mobiele, virtuele en vervangende oplossingen, kan Regus mensen en bedrijven helpen om te werken waar, wanneer, hoe ze willen werken tegen een betaalbare prijs.

Tot de klanten behoren enkele van 's werelds meest succesvolle ondernemers en zzp'ers. Daarnaast werkt 90% van de Fortune 500-bedrijven met Regus samen.

Regus is in staat om oplossingen te bieden die aansluiten bij elk soort bedrijf, werkstijl en prijsniveau door middel van onze verschillende merken.

Regus zorgt voor persoonlijke, financiële en strategische toegevoegde waarde voor bedrijven van elke omvang door voor zowel bedrijven als zzp'ers de juiste werkruimte te hebben.

Een franchisepartnerschap met de marktleider

Het kant-en-klare kantoor biedt een schat aan kansen voor franchisepartners, doordat de vraag naar flexibele werkplekoplossingen al snel groter is dan het aanbod.

Het netwerk van Regus is meer dan zes keer zo groot als dat van hun naaste concurrent. In combinatie met het ongeëvenaarde digitale en IT-platform zijn ze daarmee onmiskenbaar marktleider op het gebied van full-service flexibele werkruimtes.

Sinds de start van het bedrijf in 1989 zijn er per week gemiddeld twee centers geopend.

De vraag naar flexibele werkruimte neemt exponentieel toe. Om in die vraag te kunnen voorzien, wilt Regus haar netwerk snel uitbreiden middels een wereldwijd franchiseprogramma. Ze bieden hun franchisepartners de mogelijkheid om voordeel te halen uit de schaalgrootte, ondersteunende systemen en het bewezen bedrijfsmodel.

Regus is op zoek naar mensen die:                                                    

  • Werken en groeien binnen een merkgebonden kader;
  • Snel en doortastend handelen om deals met vastgoedeigenaren en klanten te sluiten;
  • Kansen grijpen die de groeiende sector van kant-en-klare kantoren biedt;
  • Floreren binnen een snelle verkoop- en klantenserviceomgeving.                                                

Ben jij enthousiast en heb je de kwaliteiten die nodig zijn om bij Regus aan te sluiten? Dan zijn zij op zoek naar jou als nieuwe franchisepartner om dit samen met Regus verder vorm te geven! Reageer snel via de rode button 'informatie aanvragen' of klik hier!

Geschiedenis

1989 was het jaar waarin visionair ondernemer Mark Dixon vanuit zijn thuisbasis in Brussel, België, een revolutie in de arbeidswereld op gang bracht, en de baanbrekende Regus Group lanceerde.

Mark is tot op de dag van vandaag CEO, terwijl het bedrijf zelf is uitgegroeid tot de wereldwijde nummer één op het gebied van flexibele werkplekken.

In de tussenliggende jaren, en als antwoord op de veranderende marktdynamiek en de vraag van de klanten, heeft het bedrijf nieuwe merken opgenomen door middel van acquisities en organische groei, met als hoogtepunt de oprichting van het moederbedrijf IWG in 2016.

IWG heeft nu wereldwijd 10.000 werknemers in dienst en is genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: IWG). Het bedrijf beheert ongeveer 5 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte in 120+ landen wereldwijd en helpt meer dan 2,5 miljoen mensen en hun bedrijven om productiever te werken.

Om de uitrol van een wereldwijd netwerk van flexibele werkplekken te versnellen, lanceerde IWG in 2012 het huidige franchiseprogramma. In 2020 opereert IWG in 120 landen, verwelkomde officieel haar 30e franchisepartner en heeft meer dan 250 franchisevestigingen wereldwijd waardoor steeds meer mensen gebruik maken van full service flexibele kantoorruimten.

 

Regus biedt franchise in booming business

Interview

De franchisetak van International Workplace Group (IWG) begint concrete vormen aan te nemen. Voor het...

Nieuw: IWG franchisegever in flexibele kantoren

Steeds meer bedrijven kiezen voor flexibele kantoorruimte. De groei van International Workplace Group (IWG) is dan...

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2012
Aantal vestigingen
3500
Waarvan franchise
250
Totale investering
€ 400.000
Eigen vermogen
€ 75.000
NFV lid
Ja