Van intercedent naar franchisegever van Olympia Nederland

Franchisenemer Dimitri Yocarini is de nieuwe eigenaar Olympia Nederland. Dimitri is 15 jaar gelden begonnen als intercedent bij de formule. Van daaruit groeide hij door naar franchisenemer van de vestigingen in Amersfoort en Utrecht. Sinds 2010 is hij ook de eigenaar van de vestigingen in Amsterdam.

Dimitri Yocarini vertelt: “Olympia is een prachtig bedrijf met een onderscheidende en ondernemende cultuur. Die kracht, in combinatie met verdere digitalisering, vernieuwende vormen van dienstverlening en specialisatie in marktsegmenten gaan we optimaal benutten. Ik ben blij dat ik van de franchisenemers het vertrouwen heb gekregen om leiding te geven aan dit proces en kijk er naar uit om na goedkeuring door de ACM aan de slag te gaan.”

Afgelopen week hebben de franchisenemers van Olympia Nederland ingestemd met de voorgenomen overname door Dimitri Yocarini en Avedon Capital Partners. Eerder was er al een akkoord bereikt tussen de huidige eigenaar NIBC en de overnemende partijen. De directie en raad van commissarissen van een van de grootste niet-beursgenoteerde uitzendbedrijven van Nederland ondersteunen de overname en de op groei gerichte strategie. De voorgenomen overname ligt nu ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met zo’n 90 reguliere en 50 inhouse vestigingen in Nederland.