Tijdens de coronacrisis een My-LifeSlim afslankpraktijk starten

Angela Veltmaat is midden in de Corona tijd gestart met My-LifeSlim afslankpraktijk Nijverdal.

Vijf jaar geleden heeft Angela na het volgen van de opleiding gewichtsconsulent via het LOI aansluitend haar praktijk gestart. Het werven van nieuwe cliënten bleef lastig en het werken in haar eentje vond ze eenzaam. 

Opleiding

Na een uitgebreide kennismaking en bestudering van de My-LifeSlim methode heeft Angela de interne ZGC (Zelfstandig GewichtsConsulent) opleiding gevolgd. Nog voor ze haar opleiding had afgerond melden zich de eerste nieuwe cliënten aan en die zijn nu drie weken later al een paar kilo naar tevredenheid afgevallen. Angela was in haar vorige beroep vormgeefster en met die kennis adviseert ze nu mee in de interne markering groep van My-LifeSlim consulenten.

Zomer-challenge

Ze geniet van het onderlinge contact en de landelijke Zomer-challenge waarin ze direct met haar nieuw cliënten de uitdaging is aangegaan tegenover haar nieuwe collega’s en hun cliënten. Het gaat niet om het winnen maar om het delen van ervaringen, uitwisselen van recepten en elkaar motiveren op de besloten facebook pagina.

Volgende opening

De Corona kilo’s moet bestreden worden en niet verwonderlijk dat de opening van My-LifeSlim Afslankpraktijk Weert in juli al gepland staat.Niet alleen midden in de Coronatijd maar ook nog eens midden in de vakantie tijd, niets is dit jaar hetzelfde!