My-LifeSlim afslankinstituut

  Wil je zelfstandig werken en gezond bezig zijn? My-LifeSlim zoekt mensen die als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag willen na de korte opleiding gewichtsconsulent.
   

  Zit je met My-LifeSlim ergens “aan vast”?

  Nee, My-LifeSlim kent absoluut geen wurgcontacten, instapkosten of maandelijkse bijdrages. De enige afspraak die we met je maken: dat je het welzijn van jouw klant voorop zet.

  Tevreden klanten vormen de basis voor jouw en ons gezamenlijke succes! Dat ontdek je al tijdens je individuele opleiding gewichtsconsulent. Ons motto: ” Wij verdienen pas als jij verdient.”
   

  Harde formule in een zachte omgeving

  Met het oog op het welzijn van de cliënten en de landelijk gelijke werkwijze ligt de methode in beton gegoten. Maar als ondernemer heb je alle vrijheid in het kiezen van je locatie, inrichting, wijze van coaching en lokale marketing activiteiten. Je wordt in al je plannen ondersteund en je kunt meedoen aan landelijke activiteiten. 

  Zelfstandig maar niet alleen

  Belrondes, nieuwsbrieven, bezoek in jouw praktijk, landelijke training dag en regionaal collegiaal overleg. Bij aanvang 5 uur individuele begeleiding van onze marketing manager.

  Eens per jaar organiseren we een dag om de methode op te frissen, nieuwe ontwikkelingen uit te dragen,  discussie en uitwisseling van ervaringen. Ook een intern Facebook en de ambition marketing groepsapp, samen succesvol overleg groepsapp dragen bij aan het gevoel van samenwerking.  

  Klik hier voor meer informatie

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2008
  Aantal vestigingen
  30
  Entreegeld
  €0
  Totale investering
  €3.500
  Benodigd eigen vermogen
  €3.500