My-LifeSlim afslankinstituut

Wil je zelfstandig werken en gezond bezig zijn? My-LifeSlim zoekt mensen die als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag willen na de korte opleiding gewichtsconsulent.
 

Zit je met My-LifeSlim ergens “aan vast”?

Nee, My-LifeSlim kent absoluut geen wurgcontacten, instapkosten of maandelijkse bijdrages. De enige afspraak die we met je maken: dat je het welzijn van jouw klant voorop zet.

Tevreden klanten vormen de basis voor jouw en ons gezamenlijke succes! Dat ontdek je al tijdens je individuele opleiding gewichtsconsulent. Ons motto: ” Wij verdienen pas als jij verdient.”
 

Prima verdien model

De omzet wordt gemaakt in de spreekkamer, logisch dat daar ook het grootste  deel van de winst blijft is onze visie. Met twee werkdagen of 4 dagdelen kun je al een basis inkomen creëren.

Daarmee is My-LifeSlim ideaal om parttime in te stappen en al naar gelang je ambitie door te groeien naar een belasting die voor jou het beste past. 
 

Harde formule in een zachte omgeving

Met het oog op het welzijn van de cliënten en de landelijk gelijke werkwijze ligt de methode in beton gegoten. Maar als ondernemer heb je alle vrijheid in het kiezen van je locatie, inrichting, wijze van coaching en lokale marketing activiteiten. Je wordt in al je plannen ondersteund en je kunt meedoen aan landelijke activiteiten. 

Zelfstandig maar niet alleen

Belrondes, nieuwsbrieven, bezoek in jouw praktijk, landelijke training dag en regionaal collegiaal overleg. Bij aanvang 5 uur individuele begeleiding van onze marketing manager.

Eens per jaar organiseren we een dag om de methode op te frissen, nieuwe ontwikkelingen uit te dragen,  discussie en uitwisseling van ervaringen. Ook een intern Facebook en de ambition marketing groepsapp, samen succesvol overleg groepsapp dragen bij aan het gevoel van samenwerking.  
 

Wat langzaam groeit houdt lang stand

Vanaf 2003 zijn we in de afslankmarkt actief en in 2008 gestart met franchise. In de laatste 10 jaar hebben we de methode en werkwijze geprofessionaliseerd.

Samen met de huidige franchisenemers, waarvan er al een aantal hun  tienjarig jubileum hebben gevierd, zijn we langzaam gegroeid. Toch vinden we het nu pas tijd om naar buiten te treden met onze mooie formule. We leggen de lat hoog en willen je alle tools aanreiken om er een succes van te maken! 

Kijk naar onderstaande video voor je beeldvorming

Klik hier voor meer informatie

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
Aantal vestigingen
30
Entreegeld
€ 0
Totale investering
€ 3.500
Eigen vermogen
€ 3.500