Terugblik op InXpress franchise conventie

De jaarlijkse franchise conventie voor Europese franchisenemers van InXpress vond plaats in het Portugese havenstadje Vilamoura. Vanuit Duitsland, Frankrijk, Nederland en het thuisland UK kwamen de franchisenemers naar Vilamoura om de toekomst van de Inxpress formule verder uit te diepen. Met gastsprekers, presentaties en trainingen deden de franchisenemers nieuwe ideeën op.
 
“Het is altijd extra inspirerend om met zoveel verschillende mensen uit verschillende landen bij elkaar te zijn”, vertelt Jos Nefkens, general manager van InXpress Nederland. “Goed om te zien dat het bedrijf gestaag blijft groeien, ook dit jaar wordt een substantiële stijging van omzet en marges voorzien. Zeker ook in Nederland. De gepresenteerde cijfers verklaren voor een deel het wereldwijde succes van InXpress. Mensen stappen natuurlijk het liefst in bewezen succesvolle formule. Franchisers van Inxpress, zeker ook in Nederland, blijven groeien dankzij de uitgebreide trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding”, aldus Nefkens.

InXpress is in de UK al langere tijd de grootste reseller van Worldwide Expressdiensten, Luchtvracht en Europees wegtransport. “En die positie willen we natuurlijk in alle InXpress landen gaan innemen”, vervolgt Jos, die zelf in Amsterdam een regio bemant. “Iedereen in ons systeem heeft en deelt kennis en ervaring en daarvan profiteren vooral ook de  nieuwe collega’s. We verwachten dit jaar in Nederland te groeien met zeker nog 4 nieuwe franchisers en dat maakt ons alleen maar sterker.” Volgend jaar is de Europese conventie gepland in Londen.

Bekijk ook