InXpress Nederland

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales en service’ klanten aansluit in ons gebruiksvriendelijke multicarrier boekingssysteem Webship. 

‘Doorknocking’ en ‘cold calling’ zijn de verkoopmethodes die overal ter wereld het meeste rendement opleveren. In de UK zijn meer dan 90 franchisers actief waarvan er vele een topinkomen verdienen.

Door het wereldwijde partnership bij vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, DB Schenker, Mainfreight ea. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. Geen onpersoonlijke websites of langdurende 0900 nummers, maar een persoonlijke en toegewijde ‘customer support’. Aandacht voor onze klanten is de basis van het wereldwijde succes van InXpress. 

Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij nog op zoek naar collega’s. Inmiddels zijn er in Nederland 13 franchisers aan de slag. Een laptop, een telefoon en internet zijn je gereedschap; dus werken kun je waar je maar wil. Is ‘sales’ je tweede natuur en wil je zelf verantwoordelijk zijn voor je resultaten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Veel interesse in nieuwe Franchise+ Beurs

In de eerste 2 weken dat de inschrijvingen voor standhouders zijn geopend is er veel interesse in deelname aan de...

Master franchisenemer: verantwoordelijk voor landelijke uitrol formule

Reportage

Buitenlandse formules die naar Nederland komen zijn vaak op zoek naar een master franchisenemer. Deze krijgt het...

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2013
Aantal vestigingen
15
Waarvan franchise
12
Entreegeld
€25.000
Benodigd eigen vermogen
€25.000