Runnersworld breidt uit in Rotterdam-Centrum

Per 1 oktober zijn de nieuwe franchisenemers Marcel en Jetske Fiering gestart met hun Runnersworld-vestiging in Rotterdam-Centrum. Het duo neemt de zaak over van Petra. Petra heeft er alle vertrouwen in dat de zaak onder hun leiding verder zal gaan groeien en bloeien met al hun energie en enthousiasme. De winkel zal voor iedere hardloper een mooie plek blijven in Rotterdam.“ Marcel is al enige jaren het gezicht naar buiten voor de winkelformule en samen met Jetske speelden ze al langer met het idee: “Soms doet een kans zich voor in het leven. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en we zijn het avontuur aangegaan!”
 
De winkel Runnersworld Rotterdam Centrum blijft hét startpunt voor hardlopers. Buiten dat klanten er terecht kunnen voor producten en expertise delen ze het pand met een fysiopraktijk en werken ze nauw samen met een sportmasseuse en een voedingsdeskundige. “Het is een overname met een dubbel gevoel. We vinden het jammer dat we afscheid nemen van een gepassioneerde ondernemer als Petra maar we zijn verheugd dat de winkel in goede handen blijft bij Marcel en Jetske”, aldus formulemanager Bas van der Krogt.

Runnersworld

Runnersworld, onderdeel van Euretco B.V., is met 16 winkels Nederlands grootste hardloopspeciaalzaak keten. Onze visie is  simpel: Hardlopen maakt gelukkig! Het is daarom onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat het is om steeds beter te hardlopen op een verantwoorde manier. Of je nu je eerste 5km gaat doen of een PR wilt lopen op een Marathon, wij zijn er voor je.

Bekijk ook