Nieuwe vestiging De Hypotheekshop in Leiden Oost

Per 1 september opent De Hypotheekshop een nieuwe vestiging in Leiden Oost. Deze vestiging aan de Meijestraat maakt deel uit van een landelijk netwerk van meer dan 160 kantoren. Franchisenemers van deze vestiging zijn de hypotheekadviseurs Maxim Visscher en Rémon Grimbergen.

Zij vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle geldverstrekkers. Hierbij nemen ze persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. 

“Het mooie aan ons vak is dat wij onze klanten kunnen helpen om hun woonwensen te realiseren. Goed gedaan is daarbij beter dan goed gezegd”, vindt Visscher. “We bieden onze klanten een scherpe prijs en onze diensten zijn te combineren, bijvoorbeeld met de makelaarservice. Starters profiteren bij ons zelfs van een extra laag tarief. Verder zorgen we dat de hypotheekaanvraag vlot verloopt. We kennen makelaars en notarissen persoonlijk en kunnen daardoor snel schakelen.” Grimbergen vult aan: “Maxim en ik zijn allebei op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en van de laatste trends en veranderingen in de hypotheekmarkt. Als wij daarmee onze klanten kunnen helpen om hun woondroom te realiseren, geeft dat heel veel voldoening.”

Bekijk ook