De Hypotheekshop

  De Hypotheekshop is een autoriteit op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Er zijn meer dan 150 kantoren door heel Nederland. De landelijk bekende franchiseformule is onderdeel van CMIS Franchise en biedt onafhankelijk financieel totaaladvies. De adviseurs van De Hypotheekshop ondernemen zelfstandig met steun vanuit een Centrale Organisatie.

  De Hypotheekshop bestaat al meer dan 25 jaar en biedt klanten een duidelijk verhaal over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Je geeft je klanten een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies en je hebt alle antwoorden op financiële vraagstukken. 

  Als adviseur bij De Hypotheekshop werk je altijd volgens de laatste wet- en regelgeving. Je bouwt je eigen klantenbestand op in een kant en klaar CRM-systeem, een marketingafdeling staat altijd voor je klaar en je loopt voorop met de laatste (digitale) ontwikkelingen. Met een productaanbod van meer dan 30 geldverstrekkers heb je alles bij de hand om je onderneming efficiënt te kunnen runnen en je klanten optimaal van dienst te zijn. Met alle vrijheid die je als zelfstandig adviseur gewend bent. 

  De Hypotheekshop is een autoriteit op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1991
  Aantal vestigingen
  162
  Waarvan franchise
  162
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000