Nieuwe franchisenemer voor Baby Sensory via Franchise+

Onlangs is Marije du Bois gestart als franchiseneemster bij Baby Sensory in Alkmaar, via Franchise+ is zij in contact gekomen met de franchiseformule. “Al langere tijd was ik zoekende naar een concept waar ik mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kan. Ik ben al jaren werkzaam in het onderwijs en lesgeven is mij op het lijf geschreven. Natuurlijk zijn er best veel mogelijkheden om onderwijsgericht als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, maar ik wilde graag iets unieks en uitdagends en dat heb ik in Baby Sensory gevonden”, vertelt Marije enthousiast.

Tijdens de lessen van Baby Sensory worden er verschillende (zintuiglijke) ervaringen aangeboden aan ouders en hun kindjes van 0-15 maanden. Door de lessen ervaren ze quality time, komen ze in contact met andere ouders en hun kindjes en krijgen ouders speltips om thuis verder mee aan de slag te gaan, zoals: babygebaren, zang en bewegen op muziek.

“Vanaf dag 1 ben ik ‘aan de hand meegenomen’ door mijn franchisegever Natalie van Gelder. Mede dankzij haar hulp en ondersteuning, heb ik inmiddels al een succesvolle eerste lesdag gedraaid en heb ik al verschillende samenwerkingen tot stand laten komen met professionals uit Alkmaar en omgeving”, aldus Marije. 

Baby Sensory Den Haag

Op 1 oktober is Steffie Snijders  van start gegaan met haar Baby Sensory in Den Haag. “Ik ben zelf pedagoog en psycholoog, werkzaam voor een particuliere onderwijsinstelling waar ik voornamelijk met basisschoolkinderen werk. Al een langere tijd kriebelde het om te gaan ondernemen. Toen ik met Natalie van Gelder van Baby Sensory Nederland in gesprek raakte, ging het balletje snel rollen. Het voelde meteen goed. Wat mij zo aanspreekt aan het franchisenemerschap voor Baby Sensory, is dat het in mijn ogen het beste van twee werelden samenvoegt. Het hebben van een eigen bedrijf met alle vrijheid en creativiteit die daarbij hoort; tevens ook een stevige basis en ondersteuning op verschillende gebieden vanuit Natalie van Baby Sensory Nederland”, vertelt Steffie. 

Steffie geeft haar lessen nu op 2 locaties: in een kinderdagverblijf in het weekend en bij het Centrum Jeugd en Gezin doordeweeks. “De groei van mijn bedrijf gaat in de 1,5 maand dat ik bezig ben al heel snel. Het programma spreekt ouders en professionals aan. Voor komend jaar heb ik nog veel meer doelen en ambities. Ik zou bijvoorbeeld graag de samenwerking aangaan met de gemeente Den Haag, zodat nog meer ouders van het programma gebruik kunnen maken”, aldus Steffie.