Kom alles te weten over het starten van jouw eigen bedrijf!

Op 4 en 5 april vindt dé Franchisebeurs van Nederland plaats in Nijkerk. Bij deze beurs zijn meer dan 60 franchiseformules vertegenwoordigd die op zoek zijn naar ondernemers.

De Franchisebeurs is er voor iedereen die wil proeven van het leven als ondernemer, maar nog niet precies weet hoe dat leven eruit ziet. Op de beurs maak je kennis met meer dan 60 verschillende organisaties waar jij de volgende vestiging van zou kunnen openen. 

Aanwezig zijn diverse bekende namen, waaronder Taco Mundo, Subway en FEBO, maar bijvoorbeeld ook formules als Anytime Fitness, Straetus Incasso, Leonidas en Kaldi. Bekijk hier alle deelnemers.

Is het ook iets voor jou?

Of het ondernemerschap als franchisenemer iets voor je is, hangt af van jouw behoefte. Wil je vooral lekker met ondernemen bezig zijn en minder met bijkomende zaken als administratie, boekhouding en marketing? Dan kan het een ideale manier zijn om te starten als ondernemer.

Speeddaten

Op de beursvloer kan je de formule vinden die bij jou past. Dit kan door gesprekken op de stand met de diverse standhouders, maar ook door te speeddaten met recruiters van Koelewijn & Partners! Tijdens deze korte kennismaking bespreken de recruiters, aan de hand van jouw situatie, welke formules bij jou passen.

Gratis entreekaarten

De franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2019 plaats in Hart van Holland in Nijkerk. De franchisebeurs is gratis te bezoeken na inschrijving via de site: ikwordondernemer.nl.