iBinder biedt gemoedsrust voor de bouwprojectmanager en vastgoedbeheerder

iBinder is met meer dan 300.00 gebruikers marktleider voor het managen van projecten in de Scandinavische bouw- en vastgoedsector en is nu ook het meest gebruiksvriendelijke documentbeheersysteem ooit op de Nederlandse markt.

Ontworpen om projectbeheer in de bouw- en vastgoedmarkt te vereenvoudigen, lost iBinder veel van de grote problemen op waarmee professionals in de bouw en vastgoedbeheer worden geconfronteerd. Het iBinder-platform is gemaakt door technisch slimme bouwspecialisten en is eenvoudig te gebruiken. Het vereist geen speciale kennis of training, waardoor het een zeer wendbaar hulpmiddel is voor de bouwprojectmanager en de property manager. 

Per Egnell van iBinder AB: "We hebben fantastische feedback ontvangen van onze gebruikers in Scandinavië op onze eenvoudige en intuïtieve interface. Dat heeft ons doen besluiten om met ons franchiseconcept naar Nederland te gaan. De eerste stap in dit lange proces was het vinden van een geweldige franchise recruiter, Koelewijn & Partners, die ons heeft begeleid bij het vinden van een Nederlandse partner."

Na een aantal succesvolle pilotprojecten in Nederland heeft iBinder er alle vertrouwen in dat het succes in Scandinavië ook in Nederland zal worden voortgezet. Het platform is in een paar jaar tijd marktleider geworden in Zweden, Denemarken en maakt ook een snelle groei door in Noorwegen.

De Nederlandse Master Franchisenemers 

Jeffrey Ossendrijver, de Nederlandse Master Franchisenemer, vertelt: “In november 2016 maakte ik kennis met iBinder. Een kleine 1,5 jaar geleden had ik hierover mijn eerste afspraak bij Koelewijn & Partners. Gedurende deze 1,5 jaar hebben de recruiters van Koelewijn & Partners, iBinder en ik, elkaar beter leren kennen en zijn we samen verder het proces in gegaan. Ik heb bovendien een geweldige partner gevonden in Dirk Boonstra waarna we de onderhandelingen met iBinder hebben gevoerd en een businessplan hebben opgesteld. Dit plan zijn we inmiddels aan het uitvoeren in Nederland.”

Dirk Boonstra voegt hieraan toe: "Wat mij meteen aanspraak in iBinder is de eenvoud van het idee en de échte meerwaarde die we hiermee onze klanten bieden. Het is geweldig om deel uit te maken van de internationale reis van dit merk en ik kijk er naar uit om in de toekomst samen te blijven werken met onze Zweedse partners en het concept  op de  Nederlandse markt groot te maken."

Het team van Koelewijn & Partners is erg verheugd met de start van Jeffrey Ossendrijver en Dirk Boonstra als Master Franchisenemers van iBinder in Nederland en wenst hen heel veel succes op de Nederlandse markt toe. 

Bekijk ook