Belisol

  Franchise

  Al 40 jaar lang is Belisol een gerenommeerde speler in de kozijnen branche, een sector waarin wij met veel passie voor het product, service en kwaliteit een belangrijke rol spelen. De van origine Belgische onderneming bestaat sinds 1977 en is daarmee één van de oudste kozijnen en deuren specialisten van Nederland en omstreken. Ons uitgebreide assortiment kozijnen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, gemaakt van kunststof, hout of aluminium. Belisol is een landelijke franchiseorganisatie met meer dan 80 vestigingen in België, Nederland en Frankrijk.

  Word franchisenemer bij Belisol!

  Waar voor je geld, dat kunnen onze (nieuwe) franchisenemers ook van ons verwachten. Onze succesvolle formule is gebaseerd op 40 jaar kennis en ervaring, die we graag willen delen. Met Belisol franchise krijgt u de kans om mee te groeien met en deel uit te maken van één van de grootste en meest toonaangevende kozijnen en deuren specialisten van Nederland.

  Interesse?

  Wij zijn op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze succes formule. Bent u de geschikte kandidaat die wij zoeken? Neem dan direct contact met ons op!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1977
  Aantal vestigingen
  83
  Waarvan franchise
  18
  Entreegeld
  €0
  Totale investering
  €200.000
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000
  NFV lid
  Ja