Kenneth Smit

  Kenneth Smit staat bekend om hun capaciteit om hoogwaardige medewerkers te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan het behalen van zakelijke doelstellingen. Ze bereiken dit door middel van praktijkgerichte en commerciële trainingen die niet alleen binden en boeien, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan het bedrijfsresultaat van hun opdrachtgevers en aan de succesvolle carrières van hun deelnemers.

  In de trainingen van Kenneth Smit, zowel incompany als in open vorm, wordt gewerkt met groepen van maximaal acht personen. Hierbij staat het leren van zowel eigen fouten als die van anderen centraal.

  Ze werken met resultaatgerichte werkvormen zoals gedragsanalyses, workshops en rollenspellen. Theoretische kennis is van belang, maar de essentie ligt in de juiste vertaling naar de praktijk.

  Na het voltooien van een trainingsmodule gaan ze verder met het monitoren van de behaalde doelstellingen, het bepalen van de volgende stappen, en het bieden van professionele coaching indien nodig. 

  Naast het aanbieden van trainingen draagt Kenneth Smit bij aan de groei van een bedrijf door middel van business improvement, assessments, coaching en team development. Om deze groei te realiseren, is verandering noodzakelijk, en Kenneth Smit begeleidt deze veranderingsprocessen op zowel individueel als groepsniveau.

  Als franchisenemer van Kenneth Smit kun je starten of je verder ontwikkelen als trainer en coach van organisaties met een commerciële- en/of managementuitdaging. 

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1987
  Aantal vestigingen
  68
  Waarvan franchise
  68
  Totale investering
  €25.000
  Benodigd eigen vermogen
  €6.000