Expofranquicia 2020 verplaatst naar september

The International Franchise Fair, EXPOFRANQUICIA, de grote internationale benchmark voor franchising georganiseerd door IFEMA, zou plaatsvinden van 7 t/m 9 mei. Door het Corona-virus zal deze nu plaatsvinden van 17 t/m 19 september 2020. Deze beslissing is genomen in overleg met het organisatiecomité van het evenement, met de exposanten en met de Spaanse vereniging van franchisegevers, AEF.

“In die zin zullen alle partijen hun inspanningen richten op de volgende editie van EXPOFRANQUICIA, met als doel de franchise in het algemeen en alle deelnemende merken beschikbaar te stellen, een belangrijk hulpmiddel te zijn voor het genereren van gekwalificeerde contacten en het promoten van netwerken van zakelijk, nationaal en internationaal”, aldus een woordvoerder. 

Over EXPOFRANQUICIA 

EXPOFRANQUICIA bracht afgelopen editie producten en diensten van 500 merknamen samen uit 40 verschillende landen en sloot af met 15.248 bezoekers, van wie 31,7% de beurs bijwoonde met als doel binnen het jaar een franchise te verwerven.