Exact

Hét financiële fundament voor franchisegevers

Hoewel elke franchisegever zijn eigen werkwijze en uitdagingen heeft, hebben alle franchisegevers één ding gemeen: het behouden van grip en controle over de financiële activiteiten van de franchisenemers. Steeds meer franchisegevers kiezen er daarom voor om de administratie van verschillende franchisenemers te beheren vanuit één centraal systeem Zo beschikken jij en je franchisenemers altijd over een solide fundament onder alle franchiseactiviteiten om verder te groeien.

Dit maakt financiële software onmisbaar voor elke franchisegever

Centraal en uniform werken vanuit één systeem

Waar de éne franchisegever de boekhouding in eigen beheer heeft, laat de andere franchisegever de franchisenemers vrij om hun administratie zelf te regelen. Dit laatste kan leiden tot rommelige aanlevering van data en rapportages en gebrek aan overzicht. Met Exact voor Franchise beheer je de administratie van alle verschillende vestigingen vanuit één centraal systeem. Zo ben je volledig in controle over alle locaties binnen de formule en consolideer je snel en gemakkelijk voor maand-, kwartaal- of jaarafsluitingen.

Real-time inzicht in de prestaties van jouw vestigingen

Inzicht in actuele financiële data is essentieel voor elke franchisehouder om te weten hoe de organisatie ervoor staat en indien nodig bij te sturen. Met Exact voor Franchise zie je in één oogopslag de financiële prestaties per vestiging en benchmark je eenvoudig de prestaties van verschillende vestigingen.

Eenvoudig rapporteren, forecasten en budgetteren

Stuurinformatie is essentieel om als franchiseorganisatie te anticiperen op veranderende (financiële)  omstandigheden en de organisatie verder te laten groeien. Werk je samen met investeerders? Dan is het extra belangrijk dat je jouw administratie direct kunt verantwoorden. Met Exact voor Franchise draai je met één druk op de knop financiële rapportages uit per vestiging of van alle vestigingen tegelijk. Zo kun je effectiever budgetteren en forecasten en maak je altijd gefundeerde beslissingen voor de toekomst.

“Door het gebruik van financiële software heb ik real-time inzicht in de prestaties van verschillende vestigingen en kan ik mijn franchiseorganisatie makkelijk bijsturen.”

Voor elke uitdaging een passende oplossing

Internationale ondersteuning

Opereer jij al internationaal of ben je van plan jouw franchiseformule uit te breiden? Als internationaal opererende franchiseorganisatie kan je te maken krijgen met complexe internationale wet- en regelgevingen en verschillende talen in de administratie. Met Exact voor Franchise staat internationale wet- en regelgeving automatisch in de software opgeslagen. Tevens is het mogelijk voor internationale vestigingen om de administratie in de eigen taal in te stellen. Het werken met lokale accountants is overbodig en jij bent volledig in controle.

Koppel eenvoudig met andere databronnen

Financiële data vertelt je veel, maar niet alles. Soms wil je de cijfers beoordelen in relatie tot andere factoren. Ook dat kan met Exact voor Franchise. Je maakt eenvoudig koppelingen met andere databronnen om jouw cijfers in een bredere context te kunnen beoordelen.

Centraliseer operationele processen

Het regelen van je operationele processen vanuit verschillende systemen kan een goede samenwerking tussen verschillende vestigingen in de weg staan óf bij het vertrek van een medewerker er zelfs toe leiden dat informatie verloren gaat. Met Exact voor Franchise borg je al jouw operationele zaken, zoals interne communicatie, afspraken en e-mails, eenvoudig in één platform. Zo werk je niet alleen veel beter samen, ook vind je informatie eenvoudig terug.

Stroomlijn jouw processen met de slimme franchiseoplossingen van Exact

Met de slimme franchisesoftware van Exact beschik je altijd over een solide basis om je franchiseorganisatie verder te laten groeien:

• Beheer de administraties van verschillende vestigingen vanuit één centraal systeem;
• Krijg real-time inzicht in de financiële prestaties van vestigingen en start direct met benchmarken;
• Draai met één druk op de knop accurate financiéle rapportages uit van alle vestigingen;
• Zorg voor grip op operationele processen;

Exact voor Franchise biedt je dat. En meer. Want de producten worden altijd doorontwikkeld, waar nodig in samenwerking met derde partijen. Koppeling met andere (financiële) pakketten is vrijwel altijd mogelijk. Zo maak je jouw administratie compleet.

Benieuwd naar de oplossingen van Exact voor jouw franchiseorganisatie?  

 

Edric Sandikromo
Edric Sandikromo
Sales Executive
edric.sandikromo@exact.com 06-13687311
Sales Excecutive Mustpaha Maanaoui - Exact
Mustapha Maanaoui
Sales Executive
mustapha.maanaoui@exact.com 06-13532051
Stel je vraag!