Horeca Crowdfunding Nederland

Het verkrijgen van financiering is voor veel horecaondernemers nog steeds een behoorlijke uitdaging. Banken zijn van oudsher terughoudend. Horeca Crowdfunding Nederland zag kansen en besloot vijf jaar geleden om in deze niche te springen.

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horecabedrijven. Via dit platform lenen investeerders geld uit aan gepassioneerde horecaondernemers, in ruil voor rendement. Bekende horecazaken als SUMO, Proeflokaal Bregje, La Cubanita, Dudok en Wok to Go danken hun financiering aan Horeca Crowdfunding Nederland. Het crowdfunding platform financierde al meer dan 20  miljoen euro en beschikt over een netwerk van bijna 5000 investeerders. 

Waar menig crowdfunding platform uit de koker van oud-bankiers komt, hebben de oprichters van Horeca Crowdfunding allen een horeca-achtergrond. Deze gedeelde passie zorgt ervoor dat de meerwaarde van het platform groot is.“Het is cruciaal om projecten goed te kunnen beoordelen. Dat lukt alleen met branchespecialisatie. Dat wij één van de weinigen zijn die in een nichemarkt opereren, is dan ook best bijzonder”, aldus medeoprichter Mark Tamsma.

E-mail: info@horecacrowdfunding.nl
Tel: 010-2617070

Horeca Crowdfunding Nederland zoekt en vindt geld voor groei FHC

Interview

Uitbreiden in coronatijd. FHC Formulebeheer streeft ernaar. Met de formules Family, Foodmaster en Vital. En samen...

Bent u horecaondernemer en heeft u behoefte aan financiering?

Horeca Crowdfunding Nederland financiert horecazaken in de vorm van leningen. Of het nu gaat om herfinanciering van...

Financiering in franchise: niets is meer wat het was

Uitgelicht

Banken verstrekken nog maar mondjesmaat kredieten. Het is een veelgehoorde opmerkingen in de franchisesector, al...

Stel je vraag!