ABN AMRO

  Ontdek de meerwaarde van ABN AMRO voor franchise. Met hun jarenlange ervaring bieden ze sectorgericht advies en op maat gemaakte financierings- en verzekeringsoplossingen voor uw formule. Ze begrijpen de uitdagingen van ondernemers en bieden expertise in elke sector. Of het nu gaat om nieuwe concepten of bestaande formules die zich aanpassen aan trends, zij staan klaar met persoonlijk en deskundig advies. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen als franchisegever of franchisenemer.

  Van meerwaarde voor franchise

  ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Zij bieden u sectorkennis voor franchiseformules in Nederland en leveren regionaal “maatwerk” voor financiering en verzekering van uw formule.

  ABN AMRO spreekt de taal van de ondernemer. Uiteraard zijn de cijfers belangrijk, maar minstens zo essentieel is de kracht van u als ondernemer zelf. Zij begrijpen de vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt.

  Er komen steeds meer nieuwe concepten die inspelen op de continu veranderende behoefte van de consument. Naast dat er nieuwe concepten bijkomen, zien ze dat bestaande formules zich steeds vaker aanpassen aan de trends. Dat vraagt om investeringen en daarmee om (sector)kennis en advies op maat.

  Elke sector binnen franchise heeft zijn eigen kenmerken, ontwikkelingen en consumentengedrag. ABN AMRO heeft specialisten binnen iedere sector. Een winkel binnen de detailhandel heeft nu eenmaal een andere benadering nodig dan een ondernemer binnen de zorg of een grote fastfoodketen of supermarkt. Zo kunnen zij u maatwerk bieden. Volledig gericht op uw lokale onderneming, uw sector en op uw formule.

  Centrale formule met lokaal ondernemerschap

  • Expertise op het gebied van franchise
  • Juiste producten die passen bij de formule en uw situatie
  • Persoonlijk en deskundig advies voor ondernemers

  Wat bieden zij?

  Franchisegevers: Centraal aanspreekpunt om formule en/of sector specifieke aspecten met regelmaat met elkaar te bespreken en de kaders voor het financieren van uw formule af te stemmen.

  Franchisenemer: In samenspraak met de franchisegever zorgen ze ervoor dat de kennis over uw formule bij de adviseurs bekend is. Uw financieringsaanvraag wordt door uw Franchisegever begeleid en volgens een vast format bij ABN AMRO ingediend.

  Stel je vraag!
  CAPTCHA