ViaViela

  Droom jij ervan om de drijvende kracht te zijn achter een betekenisvol bedrijf met impact? ViaViela Gastouderbureau, sinds haar oprichting in 2005 een vooraanstaand bemiddelingsbureau in kinderopvang, nodigt jou nu uit om als gedreven ondernemer onderdeel te worden van het landelijke netwerk en je eigen succesverhaal te schrijven.

  Bij ViaViela staat de perfecte combinatie van professionaliteit en warmte centraal, met een diepgewortelde toewijding aan zowel gastouders als kinderen en hun ouders. ViaViela biedt de ideale omgeving voor ondernemers die niet alleen streven naar zakelijk succes, maar ook naar een zinvolle impact in de samenleving. Ben jij klaar om deel uit te maken van een bemiddelingsbureau waar ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid elkaar ontmoeten?

  Ontdek de optimale balans tussen zakelijk inzicht en een warme benadering bij ViaViela. Word een onmisbaar onderdeel van de ViaViela missie om hoogwaardige kinderopvang toegankelijk te maken, terwijl je gelijktijdig jouw ondernemersdromen verwezenlijkt. Samen bouwen aan een betere toekomst voor kinderen en ouders, terwijl jij de vruchten plukt van jouw ondernemerschap.

  Waarom ondernemen onder de vlag van ViaViela?

  Sta je aan het begin van een ondernemersavontuur? Dan is ondernemen samen met ViaViela een fantastische kans. Als Nederlands grootste gastouderbureau biedt ViaViela niet alleen een bekende naam, maar ook een schat aan expertise in gastouderopvang. Een organisatie meer dan 100 collega's in het land, verspreid over 40 vestigingen, zorgt ervoor dat elke dag ongeveer 15.000 kinderen in goede handen zijn. Hier krijg je de kans om jouw ondernemersdroom waar te maken, ondersteund door een organisatie die gelooft in de kracht van individueel succes.

  Daarnaast zijn er nog meer voordelen om te ondernemen samen met ViaViela:

  • Full franchise: ViaViela biedt een voledig full franchise concept met een complete dienstverlening die je kunt bieden aan je klanten
  • Ondersteuning: ViaViela zorgt voor training, marketing en operationele ondersteuning.
  • Groei: ViaViela biedt continu nieuwe leads en andere handvatten om jouw vestiging te laten groeien. 

  Opstart- en investeringkosten

  Maak je geen zorgen over opstart- en investeringskosten. ViaViela vereist geen entreegeld. Als nieuwe franchisenemer word je voorbereid op een soepele start met een drie maanden durend traject, gericht op registratie in het landelijke register kinderopvang. In veel gebieden is er de mogelijkheid om een bestaande klantenportefeuille over te nemen, dat biedt een basis voor een snelle start.

  ViaViela Gastouder

  Jouw rol als ViaViela Franchisenemer

  ViaViela is op zoek naar dynamische, ondernemende professionals voor de rol van franchisenemer. In deze rol coördineer je een netwerk van 50 tot 150 gastouders, verantwoordelijk voor de opvang van 100 tot 800 kinderen. Je fungeert als de cruciale schakel tussen gastouders en ouders. Je werft gastouders, brengt ouders en gastouders bij elkaar en begeleidt ze in de opvang. Je bouwt een netwerk met de gastouders in je regio. En nodigt ze uit voor trainingen en workshops waar ze elkaar ontmoeten en leren van elkaar. 

  Wat verwacht ViaViela van haar franchisenemers?

  Een combinatie van deskundigheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Een ViaViela franchisenemer is commercieel, en heeft sterke communicatieve vaardigheden en organisatorisch talent. Als ondernemer breng je energie, ambitie, resultaatgerichtheid en een passie voor bemiddeling mee. Heb je hiervoor een pedagogische achtergrond nodig? Nee hoor, interesse is genoeg. Veel succesvolle ondernemers kwamen juist uit andere dienstverlenende branches zoals de uitzendbranche, de reiswereld of recruitment. 

  In 4 stappen starten als ondernemer bij ViaViela

  Om te starten als ondernemer bij ViaViela doorloop je een helder vierstappenproces:

  1. Eerste kennismaking: Deze stap omvat een online afspraak waarin je meer te weten komt over het ondernemen bij ViaViela.
  2. Jouw persoonlijkheid: Een persoonlijkheidstest helpt zowel jou als ViaViela te ontdekken of je het juiste profiel hebt om succesvol te worden binnen ViaViela. 
  3. Uitgebreide informatie: In deze fase ontvang je gedetailleerde informatie over de markt, concurrenten, financiële aspecten en formule-afspraken van ViaViela.
  4. Eigen marktonderzoek: Ten slotte voer je zelf marktonderzoek uit en werk je je eigen ondernemingsplan uit, dat je vervolgens presenteert.

  Start je eigen succesverhaal bij ViaViela

  Ontdek de mogelijkheden als franchisenemer bij ViaViela en maak het verschil in je eigen succesverhaal. ViaViela is de plek waar je jouw passie voor kinderen kunt combineren met het realiseren van je ondernemersdromen! 

  ViaViela

  ViaViela: een andere kijk op kinderopvang.

  Gastouderbureau ViaViela bemiddelt in kleinschalige kinderopvang in huis; gastouderopvang. ViaViela is marktleider in Nederland, sinds de oprichting in 2005 hebben de gastouders van ViaViela al meer dan 100.000 kinderen opgevangen. Deze uitgebreide ervaring stelt ViaViela in staat om voorop te lopen in gastouderopvang, met focus op persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van gastouders. De kracht van ViaViela ligt in de lokale aanwezigheid met ruim 40 vestigingen door heel Nederland.

  Wat is gastouderopvang?

  Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang die plaatsvindt in de woning van de gastouder of de opvangkinderen. Gastouderopvang is een formele vorm van kinderopvang die moet voldoen aan wettelijke gestelde eisen, waarvoor ouders kinderopvangtoeslag aan kunnen aanvragen. Deze opvang wordt geregistreerd en begeleid gefaciliteerd door een geregistreerd gastouderbureau.

  Missie

  ViaViela streeft ernaar de gastouderopvangbranche naar een hoger niveau te tillen, met een sterke focus op kwaliteitsverbetering en professionalisering.

  Visie

  Tegen 2030 ambieert ViaViela een toekomst waarin gastouderopvang algemeen wordt erkend als een volwaardige en unieke vorm van kinderopvang. Deze visie weerspiegelt een streven naar gelijkwaardigheid en onderscheid binnen de sector.

  Klantbelofte

  ViaViela zet zich in om het bewustzijn over goed geregeld gastouderschap te vergroten. Het team van ViaViela wijdt zich dagelijks aan het verder professionaliseren van gastouderschap. Ze anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en vertalen deze naar praktische oplossingen voor het heden. ViaViela betrekt ouders en gastouders actief bij dit proces, met als doel een solide fundament te leggen voor de volgende generaties. Deze aanpak benadrukt niet alleen hun toewijding aan kwaliteit, maar ook hun rol als voorlopers in de branche.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2005
  Aantal vestigingen
  55
  Waarvan franchise
  49
  Entreegeld
  €0
  Franchise fee
  Een percentage van de omzet per klant
  Gemiddelde omzet

  10.000,- (na afdracht fee)

  Gemiddelde aantal FTE

  0,5-1

  Benodigd eigen vermogen
  €5.000